İyi Partide ibre Mehmet Başaran’ı Gösteriyor

Politika 31.08.2020 - 12:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2206+ kez okundu.
 

İyi Partide ibre Mehmet Başaran’ı Gösteriyor

1 Eylül 2020 Tarihinde yapılacak olan İyi Parti Antalya İl Başkanlığı kongresinde İl Başkan adayıyla ilgili ibre Mehmet Başaran’ı gösteriyor
1 Eylül 2020 Tarihinde yapılacak olan İyi Parti Antalya İl Başkanlığı kongresinde İl Başkan adayıyla ilgili ibre Mehmet Başaran’ı gösteriyor   3 yılda 4 il başkanı değişen İyi Parti Antalya İl Başkanlığında sona yaklaşılıyor. İyi Parti Genel Merkezin tarafından Mehmet Başaran adaylığını açıklamasından sonra İl Başkanlığı kongresine 4 Aday’la çıkılan yola İlhami Okudan, Nihat Kavşut,  Ali Adnan Kaya lehine çekilmesi 4 adaylı yapılacak kongreye Mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran ve Ali Adnan Kaya arasında geçecek.   İL BAŞKANLIĞI KONGRESİ MEHMET BAŞARAN VE ALİ ADNAN KAYA ARASINDA   Yapılan İlçe kongrelerinden sonra yapılacak İl kongresinde heyecan arttı. 18 İlçeyle yapılacak kongrede ibre Genel Merkez tarafından atanan Mehmet Başaran’ının önde gittiği gelen bilgiler arasında.    DELEGELER MEHMET BAŞARAN DİYOR   Genel Merkez tarafından atanan Mehmet Başaran hakkında birçok şey yazıldı ve çizildi. Ancak İyi Parti Antalya İl Başkan adayı hiçbir şekilde hakkında yazılan yazılar hakkında kimseyle polemiğe girmediği gibi o konuları bile açmadı. “ Amacımız İyi Partiyi Antalya’da 1 parti çıkarmak” söylemleriyle her zaman abi, baba, kardeş desturuyla 7 ayda Antalya’nın en çok sevilen Babacan İl Başkanı oldu.   Bunu fark eden ilçe başkanları ve il delegeler Başkanımız Mehmet Başaran diyor.   AK PARTİDEN GELME SÖYLEMLERİ   İyi Parti Antalya İl Başkanı ve İl Başkan Adayı Mehmet Başaran hakkında 2015 yılında Ak Partiden 2015 yılında aday olduğu belgeleri paylaşıldı. İyi Parti bir siyasi görüşten kişilerle kurulmasından oluşan bir siyasi parti olmasına rağmen Mevcut İl Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Başaran için 2015’teki adaylık gazete kupürleri paylaşıldı. Bunla ilgili olarak İyi Parti İl Başkan Adayı Ali Adnan Kaya için 2015 te MHP il Başkanı seçildiğiyle ilgili bir başka bir gazete kupürü yayınlandı. O tarihlerde İyi Parti henüz kurulmamıştı.   KONGRE SONUCU YARIN BELLİ OLACAK   İyi Parti Antalya İl Başkan adayları Mehmet Başaran ve Ali Adnan Kaya” Centilmence bir yarış olacağını sonuç ne olursa olsun İyi Parti Kazanacak”
1 Eylül 2020 Tarihinde yapılacak olan İyi Parti Antalya İl Başkanlığı kongresinde İl Başkan adayıyla ilgili ibre Mehmet Başaran’ı gösteriyor

1 Eylül 2020 Tarihinde yapılacak olan İyi Parti Antalya İl Başkanlığı kongresinde İl Başkan adayıyla ilgili ibre Mehmet Başaran’ı gösteriyor

 

3 yılda 4 il başkanı değişen İyi Parti Antalya İl Başkanlığında sona yaklaşılıyor. İyi Parti Genel Merkezin tarafından Mehmet Başaran adaylığını açıklamasından sonra İl Başkanlığı kongresine 4 Aday’la çıkılan yola İlhami Okudan, Nihat Kavşut,  Ali Adnan Kaya lehine çekilmesi 4 adaylı yapılacak kongreye Mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran ve Ali Adnan Kaya arasında geçecek.

 

İL BAŞKANLIĞI KONGRESİ MEHMET BAŞARAN VE ALİ ADNAN KAYA ARASINDA

 

Yapılan İlçe kongrelerinden sonra yapılacak İl kongresinde heyecan arttı. 18 İlçeyle yapılacak kongrede ibre Genel Merkez tarafından atanan Mehmet Başaran’ının önde gittiği gelen bilgiler arasında. 

 

DELEGELER MEHMET BAŞARAN DİYOR

 

Genel Merkez tarafından atanan Mehmet Başaran hakkında birçok şey yazıldı ve çizildi. Ancak İyi Parti Antalya İl Başkan adayı hiçbir şekilde hakkında yazılan yazılar hakkında kimseyle polemiğe girmediği gibi o konuları bile açmadı. “ Amacımız İyi Partiyi Antalya’da 1 parti çıkarmak” söylemleriyle her zaman abi, baba, kardeş desturuyla 7 ayda Antalya’nın en çok sevilen Babacan İl Başkanı oldu.

 

Bunu fark eden ilçe başkanları ve il delegeler Başkanımız Mehmet Başaran diyor.

 

AK PARTİDEN GELME SÖYLEMLERİ

 

İyi Parti Antalya İl Başkanı ve İl Başkan Adayı Mehmet Başaran hakkında 2015 yılında Ak Partiden 2015 yılında aday olduğu belgeleri paylaşıldı. İyi Parti bir siyasi görüşten kişilerle kurulmasından oluşan bir siyasi parti olmasına rağmen Mevcut İl Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Başaran için 2015’teki adaylık gazete kupürleri paylaşıldı.

Bunla ilgili olarak İyi Parti İl Başkan Adayı Ali Adnan Kaya için 2015 te MHP il Başkanı seçildiğiyle ilgili bir başka bir gazete kupürü yayınlandı.

O tarihlerde İyi Parti henüz kurulmamıştı.

 

KONGRE SONUCU YARIN BELLİ OLACAK

 

İyi Parti Antalya İl Başkan adayları Mehmet Başaran ve Ali Adnan Kaya” Centilmence bir yarış olacağını sonuç ne olursa olsun İyi Parti Kazanacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.