İyi Partide Yaprak Dökümü Devam Mı Ediyor? Toplu İstifa Bekleniyor

Politika 17.08.2021 - 23:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2308+ kez okundu.
 

İyi Partide Yaprak Dökümü Devam Mı Ediyor? Toplu İstifa Bekleniyor

İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’le yapılan görüşmeler neticesinde İyi Parti Demre İlçe Yönetimi olarak hem görevinden hemde İyi Partiden istifa edeceklerini ifade etti.
Demre ilçesinde yaşanan sıkınlar neticesinde İyi Parti İl Antalya Başkanı Mehmet Başaran tarafından görevinden istifa etmesi için zorlanan görevinden istifa etmediği için İyi Parti Genel Merkezinden Gelen Teşkilat Başkanı yardımcısı Mehmet Aslan ile Su Hotelde bir araya geldi. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’in istifa etmesi için yapılan görüşmelerde ikna edilemediği için İyi Parti Genel Merkezinden Gelen Teşkilat Başkanı Yardımcısı Mehmet Aslan durumu İyi Parti Genel Merkezine iletti.   Alel acele İyi Parti Genel Merkezine Çağrılan İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’e İyi Parti Genel Merkezinde görev verileceğini o yüzden Demre İlçe Başkanlığından istifa etmesi istendi. Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Taner Şahin’le telefonda görüşen İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin görüşmesinde, “Bana İyi Parti Demre İlçe Başkanlığından istifa etmem için İyi Parti genel Merkezinde bir görev verileceğini ama verilen bu görevi kabul etmedim. Seçilmiş İlçe başkanı olarak gelmeme rağmen herhangi bir yüz kızartıcı bir suçum olmadığı için istifayı kabul etmedim. Bunun üzerine ilçe yönetimimizle aldığım ortak kararla hem İyi Parti Demre İlçe görevlerimizden ve İyi Partiden İstifa edeceğiz” ifadelerini kullandı.   Haber merkezimize gelen bilgiler ve duyumlara göre birçok İyi Partili, İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerininde İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’le beraber toplu istifaları bekleniyor.   İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Antalya’da toplu istifaların engelleme konusunda çaresiz kaldığı için sessizliğini koruyor.
İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’le yapılan görüşmeler neticesinde İyi Parti Demre İlçe Yönetimi olarak hem görevinden hemde İyi Partiden istifa edeceklerini ifade etti.

Demre ilçesinde yaşanan sıkınlar neticesinde İyi Parti İl Antalya Başkanı Mehmet Başaran tarafından görevinden istifa etmesi için zorlanan görevinden istifa etmediği için İyi Parti Genel Merkezinden Gelen Teşkilat Başkanı yardımcısı Mehmet Aslan ile Su Hotelde bir araya geldi. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’in istifa etmesi için yapılan görüşmelerde ikna edilemediği için İyi Parti Genel Merkezinden Gelen Teşkilat Başkanı Yardımcısı Mehmet Aslan durumu İyi Parti Genel Merkezine iletti.

 

Alel acele İyi Parti Genel Merkezine Çağrılan İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’e İyi Parti Genel Merkezinde görev verileceğini o yüzden Demre İlçe Başkanlığından istifa etmesi istendi. Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Taner Şahin’le telefonda görüşen İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin görüşmesinde, “Bana İyi Parti Demre İlçe Başkanlığından istifa etmem için İyi Parti genel Merkezinde bir görev verileceğini ama verilen bu görevi kabul etmedim. Seçilmiş İlçe başkanı olarak gelmeme rağmen herhangi bir yüz kızartıcı bir suçum olmadığı için istifayı kabul etmedim. Bunun üzerine ilçe yönetimimizle aldığım ortak kararla hem İyi Parti Demre İlçe görevlerimizden ve İyi Partiden İstifa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber merkezimize gelen bilgiler ve duyumlara göre birçok İyi Partili, İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerininde İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’le beraber toplu istifaları bekleniyor.

 

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Antalya’da toplu istifaların engelleme konusunda çaresiz kaldığı için sessizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.