İzmir Selçuk’tan İl Müdürü Mustafa Özen’e Artemis Heykeli

Asayiş 29.04.2019 - 21:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2846+ kez okundu.
 

İzmir Selçuk’tan İl Müdürü Mustafa Özen’e Artemis Heykeli

Gelin Kardeş Olalım Projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak, İl Müdürlüğü ve BATEM teknik personeli ile birlikte İzmir Selçuk İlçesinde çalışma ziyaretinde bulundu. İzmir Ziraat Odaları Birliği ve Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı tarafından Türk tarımına yeni bir ufuk açan Gelin Kardeş Olalım Projesi için Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen’e takdim edilmek üzere Şube Müdürü İbrahim Irmak’a Selçuk’un simgesi bereketi temsil eden Artemis heykeli hediye edildi. İzmir dönüşü İl Müdürü Özen’e Artemis Heykeli takdim edildi. Çalışma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten İzmir Ziraat Odaları Birliği Başkanı İbrahim Erdallı, İzmir Selçuk’un bereketli topraklarıyla Antalya’nın bilgi birikimi ve tecrübesini birleştirerek karşılıklı kazanımın olacağı bir sürecin Gelin Kardeş Olalım Projesi ile başladığını belirtti.

Gelin Kardeş Olalım Projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak, İl Müdürlüğü ve BATEM teknik personeli ile birlikte İzmir Selçuk İlçesinde çalışma ziyaretinde bulundu.

İzmir Ziraat Odaları Birliği ve Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı tarafından Türk tarımına yeni bir ufuk açan Gelin Kardeş Olalım Projesi için Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen’e takdim edilmek üzere Şube Müdürü İbrahim Irmak’a Selçuk’un simgesi bereketi temsil eden Artemis heykeli hediye edildi. İzmir dönüşü İl Müdürü Özen’e Artemis Heykeli takdim edildi.

Çalışma ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten İzmir Ziraat Odaları Birliği Başkanı İbrahim Erdallı, İzmir Selçuk’un bereketli topraklarıyla Antalya’nın bilgi birikimi ve tecrübesini birleştirerek karşılıklı kazanımın olacağı bir sürecin Gelin Kardeş Olalım Projesi ile başladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.