Kabotaj Bayramı’nda Barbaros Fırkateyni’ne Anlamlı Ziyaret

Gündem 01.07.2019 - 22:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2383+ kez okundu.
 

Kabotaj Bayramı’nda Barbaros Fırkateyni’ne Anlamlı Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, gaziler ve şehit yakınları ile birlikte 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Antalya’da bulunan Türk Deniz Kuvvetleri TCG Barbaros Fırkateyni’ni ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Antalya Muharip Gaziler Derneği ve Harp Malulü Derneği üyeleri ve şehit yakınlarından oluşan heyet, TCG Barbaros Fırkateyni Komutanı Deniz Yarbay Onur Değirmencioğlu tarafından karşılandı. Gaziler ve şehit yakınları, gemi personeli ile birlikte yenen yemeğin ardından, TCG Barbaros Fırkateyni’ni gezerek teknik ve donanımsal bilgi aldı KABOTAJ BAYRAMI KUTLU OLSUN Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 93. Yılını kutluyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz “ 1 Temmuz 1926 tarihinde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile birlikte denizlerimizde elde ettiğimiz kazanımların kutlanıldığı bugünün gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Biz de şehit ve gazi yakınlarımızın bugünde ziyarete açılan TCG Barbaros Fırkateyni’ni görmesine imkan sağladık. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan gemi komutanlarına ve personellerine çok teşekkür ediyorum. Denizcilik ve Kabotaj Bayramımız kutlu olsun” dedi. ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDE BURADAYIZ Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla gazileri ve şehit yakınlarını gemilerinde ağırlamaktan büyük onur ve şeref duyduklarını belirten Yarbay Değirmencioğlu  “Milli Savunma Bakanlığımız, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında 23 limanda toplamda 26 gemiyi vatandaşların ziyaretine açtı. Şuan bu Türk savaş gemisi üzerindeki mürettebat ile mavi vatanda seyir yapabiliyorsa bu şehitlerimizin gazilerimizin sayesindedir. Her zaman bunun bilincinde olarak görevimizi yapıyoruz. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, gaziler ve şehit yakınları ile birlikte 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Antalya’da bulunan Türk Deniz Kuvvetleri TCG Barbaros Fırkateyni’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Antalya Muharip Gaziler Derneği ve Harp Malulü Derneği üyeleri ve şehit yakınlarından oluşan heyet, TCG Barbaros Fırkateyni Komutanı Deniz Yarbay Onur Değirmencioğlu tarafından karşılandı. Gaziler ve şehit yakınları, gemi personeli ile birlikte yenen yemeğin ardından, TCG Barbaros Fırkateyni’ni gezerek teknik ve donanımsal bilgi aldı

KABOTAJ BAYRAMI KUTLU OLSUN

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 93. Yılını kutluyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz “ 1 Temmuz 1926 tarihinde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile birlikte denizlerimizde elde ettiğimiz kazanımların kutlanıldığı bugünün gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Biz de şehit ve gazi yakınlarımızın bugünde ziyarete açılan TCG Barbaros Fırkateyni’ni görmesine imkan sağladık. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan gemi komutanlarına ve personellerine çok teşekkür ediyorum. Denizcilik ve Kabotaj Bayramımız kutlu olsun” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDE BURADAYIZ

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla gazileri ve şehit yakınlarını gemilerinde ağırlamaktan büyük onur ve şeref duyduklarını belirten Yarbay Değirmencioğlu  “Milli Savunma Bakanlığımız, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında 23 limanda toplamda 26 gemiyi vatandaşların ziyaretine açtı. Şuan bu Türk savaş gemisi üzerindeki mürettebat ile mavi vatanda seyir yapabiliyorsa bu şehitlerimizin gazilerimizin sayesindedir. Her zaman bunun bilincinde olarak görevimizi yapıyoruz. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.