Kader Buse İçen Devlet Seferber Oldu

Politika 29.01.2019 - 02:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3175+ kez okundu.
 

Kader Buse İçen Devlet Seferber Oldu

Kemer'de Kader Buse'yi arama çalışmaları devam ediyor.  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile birlikte Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer'de hortum felaketinde kaybolan Kader Buse Acar'ın babasını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.  ATAY USLU CAN KAYIPLARI BİZİ ÇOK ÜZDÜ. Kızının bulunması için gereken her türlü çalışmanın  yapıldığını ifade eden Atay Uslu "Jandarma, Polis, Afad birimleri karada, denizde  ve çayda,  arama yapıyorlar. Polis, Jandarma su altı timleri, arama kurtarma ekipleri, AFAD ekipleri, Sahil Güvenlik ekipleri, gönüllü arama ekipleri yoğun bir çalışma yapıyorlar. Kader Buse Kardeşimizin bulunması için Devletimiz seferber olmuş durumda. Hortum nedeniyle çaya düşen araçtan anne sağ çıktı, hastanede tedavisi devam ediyor. Can kayıplarımız bizi çok üzdü. Finike'de ve Kumluca'da 2 kardeşimiz hortum nedeniyle hayatlarını kaybetti. Mala gelen zararların telafisi, iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Hortum Kemer Sanayi Sitemizde bazı iş yerlerine zarar verdi ancak bunlar telafi edilmesi kolay konular. Nitekim Cumhurbaşkanımız ilgili Bakanlara gerekli talimatları verdiler." dedi. HORTUM AFETLETRİ BİLİM İNSANLARINCA İNCELENMELİ Antalya Milletvekili Atay Uslu hortumun çıkışı ile bitişinin 3-5 dakikalık olay olduğunu ve bu olayların bilim dünyasınca ve üniversitelerce incelenmesi, bir veri tabanı ve  hortum afeti risk yönetimi eylem planı oluşturulması gerektiğini ifade etti.  CUMHURBAŞKANI AFET ZARARLARININ TELAFİSİ İÇİN TALİMATI VERDİ Finike, Kumluca ve Kemer'de Bakanların kendi konularıyla ilgili incelemeleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday tanıtımı için geldiği Antalya'da zararın yaklaşık 100 milyon TL olduğunu ve Zararların telafisi için gerekli talimatları verdiğini  ifade etti. KEMER'DE ARAMA DEVAM EDİYOR. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Aydın Kemer İlçesinde yaşanan hortum felaketi sonrası zarar gören yerlerde incelemelerde bulundu ve hortum felaketinde kaybolan vatandaş Kader Buse Acar'ın arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek  brifing aldılar. Kader Buse Acar'ın babasına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, kaybolan kızının bulunması için gereken ne varsa devletin yaptığını ve yapmaya devam edeceğini ifade ederek, Buse Acar'ın bir an önce bulunması temennilerini ilettiler

Kemer'de Kader Buse'yi arama çalışmaları devam ediyor.  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile birlikte Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer'de hortum felaketinde kaybolan Kader Buse Acar'ın babasını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

ATAY USLU CAN KAYIPLARI BİZİ ÇOK ÜZDÜ.

Kızının bulunması için gereken her türlü çalışmanın  yapıldığını ifade eden Atay Uslu "Jandarma, Polis, Afad birimleri karada, denizde  ve çayda,  arama yapıyorlar. Polis, Jandarma su altı timleri, arama kurtarma ekipleri, AFAD ekipleri, Sahil Güvenlik ekipleri, gönüllü arama ekipleri yoğun bir çalışma yapıyorlar. Kader Buse Kardeşimizin bulunması için Devletimiz seferber olmuş durumda. Hortum nedeniyle çaya düşen araçtan anne sağ çıktı, hastanede tedavisi devam ediyor. Can kayıplarımız bizi çok üzdü. Finike'de ve Kumluca'da 2 kardeşimiz hortum nedeniyle hayatlarını kaybetti. Mala gelen zararların telafisi, iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Hortum Kemer Sanayi Sitemizde bazı iş yerlerine zarar verdi ancak bunlar telafi edilmesi kolay konular. Nitekim Cumhurbaşkanımız ilgili Bakanlara gerekli talimatları verdiler." dedi.

HORTUM AFETLETRİ BİLİM İNSANLARINCA İNCELENMELİ

Antalya Milletvekili Atay Uslu hortumun çıkışı ile bitişinin 3-5 dakikalık olay olduğunu ve bu olayların bilim dünyasınca ve üniversitelerce incelenmesi, bir veri tabanı ve  hortum afeti risk yönetimi eylem planı oluşturulması gerektiğini ifade etti. 

CUMHURBAŞKANI AFET ZARARLARININ TELAFİSİ İÇİN TALİMATI VERDİ

Finike, Kumluca ve Kemer'de Bakanların kendi konularıyla ilgili incelemeleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday tanıtımı için geldiği Antalya'da zararın yaklaşık 100 milyon TL olduğunu ve Zararların telafisi için gerekli talimatları verdiğini  ifade etti.

KEMER'DE ARAMA DEVAM EDİYOR.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Aydın Kemer İlçesinde yaşanan hortum felaketi sonrası zarar gören yerlerde incelemelerde bulundu ve hortum felaketinde kaybolan vatandaş Kader Buse Acar'ın arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek  brifing aldılar.

Kader Buse Acar'ın babasına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, kaybolan kızının bulunması için gereken ne varsa devletin yaptığını ve yapmaya devam edeceğini ifade ederek, Buse Acar'ın bir an önce bulunması temennilerini ilettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.