Kadın Futbol Takımı, Genç İşadamlarına Emanet

Spor 18.12.2021 - 12:35, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2728+ kez okundu.
 

Kadın Futbol Takımı, Genç İşadamlarına Emanet

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü Başkanlığı’na Ramazan Karabulut getirilirken, Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran
Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü Başkanlığı’na Ramazan Karabulut getirilirken, Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran ile Cenk Doğan da yönetim yer alacak. Antalya'nın başarılı iş insanı, Antalyaspor Asbaşkanı ve Konyaaltı Spor Kulüp Başkanı Ramazan Karabulut, Türkiye Kadınlar Futbol Süper Liginde mücadele eden 1207 Antalya Spor Kadın Futbol Kulübü Başkanlığına getirildi. Karabulut’un yönetiminde ise yine kendisi gibi başarılı iş insanı olan ve aynı zaman Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Oktay Başaran da yönetimde yer aldı. Öte yandan yönetimde yer alan ve dikkat çeken diğer bir isim de Cenk Doğan oldu. Ramazan Karabulut Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spor Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken, Asat Spor Genel Sekreterliği görevi ise Oktay Başaran’da. BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE AYNI GRUPTA Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nün rakipleri arasında Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Türk futbol tarihinin köklü kulüpleri de yer alıyor. 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nün yönetiminde yer alan Başaran, “Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nün yönetiminde yer almak bizim için çok özel. Bundan sonra sporcularımız ile birlikte önemli başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sporcu kardeşlerimizin Türk sporunu hem ulusal hem de uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.
Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü Başkanlığı’na Ramazan Karabulut getirilirken, Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü Başkanlığı’na Ramazan Karabulut getirilirken, Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Oktay Başaran ile Cenk Doğan da yönetim yer alacak.

Antalya'nın başarılı iş insanı, Antalyaspor Asbaşkanı ve Konyaaltı Spor Kulüp Başkanı Ramazan Karabulut, Türkiye Kadınlar Futbol Süper Liginde mücadele eden 1207 Antalya Spor Kadın Futbol Kulübü Başkanlığına getirildi. Karabulut’un yönetiminde ise yine kendisi gibi başarılı iş insanı olan ve aynı zaman Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Oktay Başaran da yönetimde yer aldı. Öte yandan yönetimde yer alan ve dikkat çeken diğer bir isim de Cenk Doğan oldu. Ramazan Karabulut Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spor Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken, Asat Spor Genel Sekreterliği görevi ise Oktay Başaran’da.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE AYNI GRUPTA

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nün rakipleri arasında Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Türk futbol tarihinin köklü kulüpleri de yer alıyor. 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nün yönetiminde yer alan Başaran, “Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nün yönetiminde yer almak bizim için çok özel. Bundan sonra sporcularımız ile birlikte önemli başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sporcu kardeşlerimizin Türk sporunu hem ulusal hem de uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.