Kadına Şiddete Dur Klip’i

Magazin 24.09.2019 - 21:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2227+ kez okundu.
 

Kadına Şiddete Dur Klip’i

Son günlerde artan kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için bir çığlıkta Antalya’dan atıldı.
Neşet Kılıç yönetiminde Doğukan Demirel tarafından seslendirilen Hayat şarkısında kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusuna dikkat çekilerek, toplumsal mesaj verildi.  Klip setinde cast ve set ekibi dâhil olmak üzere 45 kişinin çalıştığı çekimler, Balbey, Üçkapılar, Kaleiçi, Lara ve Işıklar ’da gerçekleşti.   Dakka Prodüksiyon tarafından gerçekleşen klibin çekimleri, 17–21 Eylül tarihleri arasında tamamlandı.  Klibin çekimi sırasında kendilerine yardımcı olan Antalyalılara teşekkür eden yönetmen Neşet Kılıç, “Sanatçılarımızla birlikte son yıllarda artan kadın cinayetleri, kadına şiddet olaylarına dikkat çekerek, farkındalık yaratmak istedik. Yaklaşık bir ayda klibin hazırlığını yaptık. Biz klip hazırlıklarını yaparken Emine Bulut cinayeti ile kadın cinayetleri Türkiye’nin gündemine oturdu. Umarız bu kliple kadın cinayetleri ve kadına şiddete karşı yapılan mücadeleye katkı koyarız” diye konuştu
Son günlerde artan kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için bir çığlıkta Antalya’dan atıldı.

Neşet Kılıç yönetiminde Doğukan Demirel tarafından seslendirilen Hayat şarkısında kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusuna dikkat çekilerek, toplumsal mesaj verildi. 

Klip setinde cast ve set ekibi dâhil olmak üzere 45 kişinin çalıştığı çekimler, Balbey, Üçkapılar, Kaleiçi, Lara ve Işıklar ’da gerçekleşti.  

Dakka Prodüksiyon tarafından gerçekleşen klibin çekimleri, 17–21 Eylül tarihleri arasında tamamlandı. 

Klibin çekimi sırasında kendilerine yardımcı olan Antalyalılara teşekkür eden yönetmen Neşet Kılıç, “Sanatçılarımızla birlikte son yıllarda artan kadın cinayetleri, kadına şiddet olaylarına dikkat çekerek, farkındalık yaratmak istedik. Yaklaşık bir ayda klibin hazırlığını yaptık. Biz klip hazırlıklarını yaparken Emine Bulut cinayeti ile kadın cinayetleri Türkiye’nin gündemine oturdu. Umarız bu kliple kadın cinayetleri ve kadına şiddete karşı yapılan mücadeleye katkı koyarız” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.