Kahve Ustaları Göynük’te Yetişecek

25.04.2019 - 22:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2474+ kez okundu.
 

Kahve Ustaları Göynük’te Yetişecek

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu 'Barista Atölyesi' ve 'Gastronomi Uygulama Atölyesi-2' birimlerinin açılışına katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu bölümlerin hizmete girmesiyle  Türkiye’nin en iyi kahve ustalarının Göynük’te yetişeceğini söyledi. Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu 'Barista Atölyesi' ve 'Gastronomi Uygulama Atölyesi-2' birimlerinin açılışı; Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu, Göynük Mutfak Sanatları MYO Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller, Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı törenle yapıldı. Açılışta konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Kahve kültürünün tekrar canlanmaya başladığı ülkemizde ‘barista’ olarak adlandırılan kahve uzmanlarına duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Toplumun bu ihtiyacını profesyonel anlamda karşılamak ve öğrencilerimize yeni iş imkânları sunmak amacıyla böyle bir girişimde bulunduk. Kahvelerimize lezzet katacak kahve uzmanlarının yetiştirileceği Yüksekokulumuza destek veren Antalya Üniversite Destekleme Vakfı’na teşekkür ediyorum” diye konuştu. Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller de, öğrencilerinin son derece donanımlı ve sektörde kolayca iş bulacak şekilde yetiştiğini söyledi. Yüksekokuldaki yeni bölümlerin Kemer’e hayırlı olmasını dileyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise, “Türkiye’nin en iyi kahve ustaları Göynük’te yetişecek. Üniversite yönetimine teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu 'Barista Atölyesi' ve 'Gastronomi Uygulama Atölyesi-2' birimlerinin açılışına katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu bölümlerin hizmete girmesiyle  Türkiye’nin en iyi kahve ustalarının Göynük’te yetişeceğini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu 'Barista Atölyesi' ve 'Gastronomi Uygulama Atölyesi-2' birimlerinin açılışı; Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu, Göynük Mutfak Sanatları MYO Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller, Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı törenle yapıldı.

Açılışta konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Kahve kültürünün tekrar canlanmaya başladığı ülkemizde ‘barista’ olarak adlandırılan kahve uzmanlarına duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Toplumun bu ihtiyacını profesyonel anlamda karşılamak ve öğrencilerimize yeni iş imkânları sunmak amacıyla böyle bir girişimde bulunduk. Kahvelerimize lezzet katacak kahve uzmanlarının yetiştirileceği Yüksekokulumuza destek veren Antalya Üniversite Destekleme Vakfı’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller de, öğrencilerinin son derece donanımlı ve sektörde kolayca iş bulacak şekilde yetiştiğini söyledi.

Yüksekokuldaki yeni bölümlerin Kemer’e hayırlı olmasını dileyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise, “Türkiye’nin en iyi kahve ustaları Göynük’te yetişecek. Üniversite yönetimine teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.