Karaçalı Ve Kemerağzı Mahalleleri İftar Da Buluştu

Asayiş 02.06.2019 - 18:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2483+ kez okundu.
 

Karaçalı Ve Kemerağzı Mahalleleri İftar Da Buluştu

Aksu Belediyesi Geleneksel İftar yemeklerinin sonuncusunu Karaçalı-Kemerağzı Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirdi.
Aksu Belediyesi, Karaçalı-Kemerağzı Kapalı Pazaryerinde düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde başlayan iftar programına; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve ailesi, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar programı öncesinde, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin Karaçalı ve Kemerağzı mahalle sakinlerini bizzat karşılayarak masalarına kadar eşlik etti. Kuran-ı Kerim ve dualarla karşılanan ezan saati, iftar duası ile devam etti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla geleneksel iftar sofralarımızda bir araya geldik. Birlikte iftar açmanın keyfini paylaştık. Dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği mübarek Ramazan ayında; ilçe halkımızla iç içe iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bu mutluluğu bizlerle paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.
Aksu Belediyesi Geleneksel İftar yemeklerinin sonuncusunu Karaçalı-Kemerağzı Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirdi.

Aksu Belediyesi, Karaçalı-Kemerağzı Kapalı Pazaryerinde düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde başlayan iftar programına; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve ailesi, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programı öncesinde, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin Karaçalı ve Kemerağzı mahalle sakinlerini bizzat karşılayarak masalarına kadar eşlik etti. Kuran-ı Kerim ve dualarla karşılanan ezan saati, iftar duası ile devam etti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada;

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla geleneksel iftar sofralarımızda bir araya geldik. Birlikte iftar açmanın keyfini paylaştık. Dargınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği mübarek Ramazan ayında; ilçe halkımızla iç içe iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bu mutluluğu bizlerle paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.