Karadenizliler Gecesinde Horon Keyfi

Kültür-Sanat 23.05.2019 - 00:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2401+ kez okundu.
 

Karadenizliler Gecesinde Horon Keyfi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Karadeniz rüzgârı esti. Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği gecede Antalya’da yaşayan Karadenizliler, yöresel ezgileri eşliğinde bol bol horon tepti.
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri dolu dolu programlarla Antalyalılara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor. Ramazan etkinliklerinde dün akşam Karadeniz ezgileri yankılandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Antalya Karadenizliler Derneği tarafından ‘Karadenizliler Gecesi’ düzenlendi. HORON ŞÖLENİ İftar sonrası başlayan eğlencelerde Karadeniz’den gelen sanatçı Mustafa İlhan, birbirinden güzel Karadeniz ezgilerini seslendirdi. Antalya’da yaşayan Karadenizlileri ve Antalyalıları buluşturan etkinlik büyük beğeni topladı. Sanatçının kemençe eşliğinde söylediği hareketli parçalarda etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, toplu bir şekilde horon tepti. Büyük bir horon şölenine dönüşen gecede Antalya adeta horona doydu. BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR Gecenin sonunda dernek yönetimi adına konuşan Başkan Vekili Orhan Özçatalbaş, “Antalya Karadenizliler Derneği olarak 18 Karadeniz ilimizi temsilen bir aradayız. Bizi sizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklerle Karadenizli hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.     
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Karadeniz rüzgârı esti. Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği gecede Antalya’da yaşayan Karadenizliler, yöresel ezgileri eşliğinde bol bol horon tepti.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri dolu dolu programlarla Antalyalılara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor. Ramazan etkinliklerinde dün akşam Karadeniz ezgileri yankılandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Antalya Karadenizliler Derneği tarafından ‘Karadenizliler Gecesi’ düzenlendi.

HORON ŞÖLENİ

İftar sonrası başlayan eğlencelerde Karadeniz’den gelen sanatçı Mustafa İlhan, birbirinden güzel Karadeniz ezgilerini seslendirdi. Antalya’da yaşayan Karadenizlileri ve Antalyalıları buluşturan etkinlik büyük beğeni topladı. Sanatçının kemençe eşliğinde söylediği hareketli parçalarda etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, toplu bir şekilde horon tepti. Büyük bir horon şölenine dönüşen gecede Antalya adeta horona doydu.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda dernek yönetimi adına konuşan Başkan Vekili Orhan Özçatalbaş, “Antalya Karadenizliler Derneği olarak 18 Karadeniz ilimizi temsilen bir aradayız. Bizi sizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklerle Karadenizli hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.