Karaloğlu’ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Asayiş 30.04.2019 - 20:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2523+ kez okundu.
 

Karaloğlu’ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

1 Mayıs, emek ve alın terinin sembolüdür. Gündelik ihtiyaçlarımızın karşılanmasından şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına, bu yolda alın teri döken herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Biz alın terini kutsal bilen bir medeniyetin mirasçılarıyız. Yüzyıllardır “işçiye, henüz alın teri kurumadan hakkının verilmesi" anlayışı ve TBMM’nin bu önemli günü, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak tescili, bu bilincin tezahürüdür. Söz konusu kültürel ve yasal zeminin suiistimal edilerek zaman zaman farklı manzaralarla karşılaşılsa da, artık ülkemizde bu önemli gün, adına ve anlamına yakışır şekilde kutlanmaktadır. Kutlamaların toplumsal enerjimizin birleşmesine ve kalkınmamıza vesile olmasını diliyor, şehrimizde ve ülkemizde huzur ve güven ortamında kutlanmasını temenni ediyorum. Bu düşüncelerle, tekrar tüm işçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler diliyorum.

1 Mayıs, emek ve alın terinin sembolüdür. Gündelik ihtiyaçlarımızın karşılanmasından şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına, bu yolda alın teri döken herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Biz alın terini kutsal bilen bir medeniyetin mirasçılarıyız. Yüzyıllardır “işçiye, henüz alın teri kurumadan hakkının verilmesi" anlayışı ve TBMM’nin bu önemli günü, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak tescili, bu bilincin tezahürüdür.

Söz konusu kültürel ve yasal zeminin suiistimal edilerek zaman zaman farklı manzaralarla karşılaşılsa da, artık ülkemizde bu önemli gün, adına ve anlamına yakışır şekilde kutlanmaktadır. Kutlamaların toplumsal enerjimizin birleşmesine ve kalkınmamıza vesile olmasını diliyor, şehrimizde ve ülkemizde huzur ve güven ortamında kutlanmasını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle, tekrar tüm işçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.