Kardeş İlçemiz Şanlıurfa

Asayiş 03.05.2019 - 23:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2676+ kez okundu.
 

Kardeş İlçemiz Şanlıurfa

 Antalya Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen'in yönetiminde ülkemizin 2023 Tarım Vizyonuna hizmet etmek için hazırlanan "#GelinKardeşOlalım" projesinin #kardeş buluşmaları devam ediyor. Proje kapsamında #Kepez ilçesi ile kardeş olan Şanlıurfa İli #Halfeti ilçesinden Halfeti İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ile çiftçilerden oluşan heyet, ilimizde çalışma ziyaretindeler. Halfeti heyeti Kepez İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bilge Kaya Gözen ve personeli eşliğinde kurum ve sektör ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Kepez İlçe Müdürlüğümüz tarafından öncelikle Heyete ilçenin genel tanıtımı yapılarak Kepez Kaymakamı, Erkut Tarım Kesme Çiçek işletmesi Bulutlar tarım ziyaret edildi. Kardeşlerimize, Örtü altı sebze yetiştiriciliği hakkında teorik bilgiler aktarıldı. Halfetilili üreticileri İl Müdürlüğünde ağırlayan İl Müdür Yardımcısı Gökhan Karaca "Gelin Kardeş Olalım Projesi, Antalya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizle kardeş olan ilçeler arasında kurulan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık projesidir. Antalya olarak amacımız, ülkemizin değişik illerinden kardeşlik protokolü düzenlediğimiz 18 ilçe ile bilgi, teknoloji ve deneyim transferi yapmak ve ortak projeler uygulamaktır. Antalya'mızda özellikle yaş meyve-sebze üretimi, seracılık, tropik bitkiler, turunçgil yetiştiriciliği,  süs bitkileri, mantar üretimi ile ihracatta oluşan bilgi sermayesinin ülkemizin geri kalan bölgeleriyle paylaşarak sosyal ve ülkesel sorumluluklarımızı yerine getirmek istiyoruz. İlimize hoş geldiniz, sefalar verdiniz. Siz kardeşlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi. Heyet, Kepez İlçe Müdürü Bilge Kaya Gözen ve Teknik personel eşliğinde sektör ziyaretlerine devam edecek.

 Antalya Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen'in yönetiminde ülkemizin 2023 Tarım Vizyonuna hizmet etmek için hazırlanan "#GelinKardeşOlalım" projesinin #kardeş buluşmaları devam ediyor.

Proje kapsamında #Kepez ilçesi ile kardeş olan Şanlıurfa İli #Halfeti ilçesinden Halfeti İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ile çiftçilerden oluşan heyet, ilimizde çalışma ziyaretindeler.

Halfeti heyeti Kepez İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bilge Kaya Gözen ve personeli eşliğinde kurum ve sektör ziyaretleri gerçekleştiriyorlar.

Kepez İlçe Müdürlüğümüz tarafından öncelikle Heyete ilçenin genel tanıtımı yapılarak Kepez Kaymakamı, Erkut Tarım Kesme Çiçek işletmesi Bulutlar tarım ziyaret edildi.

Kardeşlerimize, Örtü altı sebze yetiştiriciliği hakkında teorik bilgiler aktarıldı.

Halfetilili üreticileri İl Müdürlüğünde ağırlayan İl Müdür Yardımcısı Gökhan Karaca "Gelin Kardeş Olalım Projesi, Antalya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizle kardeş olan ilçeler arasında kurulan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık projesidir. Antalya olarak amacımız, ülkemizin değişik illerinden kardeşlik protokolü düzenlediğimiz 18 ilçe ile bilgi, teknoloji ve deneyim transferi yapmak ve ortak projeler uygulamaktır. Antalya'mızda özellikle yaş meyve-sebze üretimi, seracılık, tropik bitkiler, turunçgil yetiştiriciliği,  süs bitkileri, mantar üretimi ile ihracatta oluşan bilgi sermayesinin ülkemizin geri kalan bölgeleriyle paylaşarak sosyal ve ülkesel sorumluluklarımızı yerine getirmek istiyoruz. İlimize hoş geldiniz, sefalar verdiniz. Siz kardeşlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi.

Heyet, Kepez İlçe Müdürü Bilge Kaya Gözen ve Teknik personel eşliğinde sektör ziyaretlerine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.