Karşıyaka'ya Yeni Yollar

Belediyeler 07.05.2019 - 19:30, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2129+ kez okundu.
 

Karşıyaka'ya Yeni Yollar

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin önemli cazibe noktalarından biri haline gelen Karşıyaka Mahallesi'nin yollarını yeniliyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün on yılı geride bırakan görev süresinde Antalya'dan Ankara'ya uzanacak uzunlukla yeni yol kazandırılan Kepez'de, mevcut yollar da gelişen Kepez'e yakışacak şekilde yenileniyor. Karşıyaka Mahallesi'nin değer kazanan birçok caddesi fen işleri ekiplerinin yoğun çalışmaları ile yenilendi. İlçenin prestijli yeni cadde ve yolları, asfalt şampiyonu ekipler tarafından tamamlanarak ilçenin hizmetine sunuldu. Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan Eyüp Sultan Caddesi'ne 1417, Yavuz Selim Caddesi'ne 750, Oğuz Özkan Caddesi'ne 282, Zafer Caddesi'ne 494 ve 1528 Sokağa 446 metre asfalt çalışması yapıldı. Modern şehircilikte örnek Kepez Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından toplamda üç kilometreden fazla asfalt yenileme çalışması ile Karşıyaka Mahallesi, yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu. Başkan Tütüncü'nün önderliğinde vizyon projeler ile yenilenen Kepez, kaldırımları, yeni açılan yolları, asfalt çalışmaları ile modern şehircilikte örnek teşkil ediyor. Değişen, gelişen bir kenti el birliğiyle inşa ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, Kepez’in değişimine ve dönüşümüne büyük emek sarf eden belediye personellerine teşekkür ederek, yenilenen ve hizmete açılan yolların hayırlı olmasını temenni etti.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin önemli cazibe noktalarından biri haline gelen Karşıyaka Mahallesi'nin yollarını yeniliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün on yılı geride bırakan görev süresinde Antalya'dan Ankara'ya uzanacak uzunlukla yeni yol kazandırılan Kepez'de, mevcut yollar da gelişen Kepez'e yakışacak şekilde yenileniyor. Karşıyaka Mahallesi'nin değer kazanan birçok caddesi fen işleri ekiplerinin yoğun çalışmaları ile yenilendi. İlçenin prestijli yeni cadde ve yolları, asfalt şampiyonu ekipler tarafından tamamlanarak ilçenin hizmetine sunuldu. Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan Eyüp Sultan Caddesi'ne 1417, Yavuz Selim Caddesi'ne 750, Oğuz Özkan Caddesi'ne 282, Zafer Caddesi'ne 494 ve 1528 Sokağa 446 metre asfalt çalışması yapıldı.

Modern şehircilikte örnek

Kepez Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından toplamda üç kilometreden fazla asfalt yenileme çalışması ile Karşıyaka Mahallesi, yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu. Başkan Tütüncü'nün önderliğinde vizyon projeler ile yenilenen Kepez, kaldırımları, yeni açılan yolları, asfalt çalışmaları ile modern şehircilikte örnek teşkil ediyor. Değişen, gelişen bir kenti el birliğiyle inşa ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, Kepez’in değişimine ve dönüşümüne büyük emek sarf eden belediye personellerine teşekkür ederek, yenilenen ve hizmete açılan yolların hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.