Kaş Antik Tiyatro’da Hayati İnanç İle Söyleşi

Gündem 28.10.2020 - 22:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2699+ kez okundu.
 

Kaş Antik Tiyatro’da Hayati İnanç İle Söyleşi

Antalya’nın Kaş ilçesinde divan edebiyatı yazarı Hayati İnanç, söyleşi gerçekleştirdi.
Antalya’nın Kaş ilçesinde divan edebiyatı yazarı Hayati İnanç, söyleşi gerçekleştirdi. Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesinin düzenlediği etkinlik kapsamında, ilçedeki antik tiyatroda sanatseverlerle buluşan İnanç, söyleşide divan edebiyatını konuştu. Şiirler ve hikayeler okudu. Kendi yaşamından ve anılarından bahsetti. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan etkinliğe, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Serdar Yıldırım, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş  da katıldı. Kaymakam Yazıcı yaptığı konuşmada, insanları güzel fikirler ve niyetlerde buluşturmanın önemine değinerek, “Bundan sonraki süreçte de diğer kıymetli fikir ve bilim  insanlarımızı sizlerle buluşturma niyetindeyiz.” dedi. Belediye Başkanı Ulutaş ise İnanç’a Kaş’a geldiği, farklı ve güzel söyleşisi için teşekkür etti.
Antalya’nın Kaş ilçesinde divan edebiyatı yazarı Hayati İnanç, söyleşi gerçekleştirdi.

Antalya’nın Kaş ilçesinde divan edebiyatı yazarı Hayati İnanç, söyleşi gerçekleştirdi.

Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesinin düzenlediği etkinlik kapsamında, ilçedeki antik tiyatroda sanatseverlerle buluşan İnanç, söyleşide divan edebiyatını konuştu. Şiirler ve hikayeler okudu. Kendi yaşamından ve anılarından bahsetti.

Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan etkinliğe, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Serdar Yıldırım, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş  da katıldı.

Kaymakam Yazıcı yaptığı konuşmada, insanları güzel fikirler ve niyetlerde buluşturmanın önemine değinerek, “Bundan sonraki süreçte de diğer kıymetli fikir ve bilim  insanlarımızı sizlerle buluşturma niyetindeyiz.” dedi.

Belediye Başkanı Ulutaş ise İnanç’a Kaş’a geldiği, farklı ve güzel söyleşisi için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.