Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan Ankara’da Bakanlıklara Ziyaret

Gündem 01.10.2021 - 19:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1507+ kez okundu.
 

Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan Ankara’da Bakanlıklara Ziyaret

Antalya’nın Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ankara’da bakanlıkları ziyaret etti.
Antalya’nın Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ankara’da bakanlıkları ziyaret etti. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ankara temasları kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun eşliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile bir araya geldi.   Kaş’ın hizmet ve yatırımlarının takibi için Ankara’da bulunduklarını ifade eden Başkan Mutlu Ulutaş, “Bakanlık ziyaretlerinde ilçemize hizmetler, başta yol olmak üzere hükümet konağı ihtiyacı ve imar sorunlarının çözümü ile alakalı verimli görüşmeler gerçekleştirdik.” dedi. Başkan Mutlu Ulutaş, destekleri için bakanlar ve bürokratlar ile Milletvekili Atay Uslu’ya teşekkür ettiğini kaydetti.
Antalya’nın Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ankara’da bakanlıkları ziyaret etti.

Antalya’nın Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ankara’da bakanlıkları ziyaret etti.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ankara temasları kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun eşliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile bir araya geldi.  

Kaş’ın hizmet ve yatırımlarının takibi için Ankara’da bulunduklarını ifade eden Başkan Mutlu Ulutaş, “Bakanlık ziyaretlerinde ilçemize hizmetler, başta yol olmak üzere hükümet konağı ihtiyacı ve imar sorunlarının çözümü ile alakalı verimli görüşmeler gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Mutlu Ulutaş, destekleri için bakanlar ve bürokratlar ile Milletvekili Atay Uslu’ya teşekkür ettiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.