Kaş Belediyesi “Anneler Günü” Etkinliği Düzenledi

Gündem 09.05.2022 - 20:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2247+ kez okundu.
 

Kaş Belediyesi “Anneler Günü” Etkinliği Düzenledi

Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye, "Anneler Günü" etkinliği düzenledi.
Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye, "Anneler Günü" etkinliği düzenledi. Akçagerme Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe, 1000 anne katıldı. Televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın ‘söyleşi’ yaptığı programda, ses sanatçısı Burhan Tüzer, konser verdi. Annelerin katılımıyla sandalye kapmaca ve şarkı söyleme yarışması yapıldı. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, Anneler Günü'nü kutlayarak, “Annelerimiz, her şeyimiz. Annelerimiz, baş tacımız. İş hayatında olsun, annelikte olsun, evde olsun, yani toplumun her kesiminde bayan varsa başarı var, bayan varsa mutluluk var. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Program kapsamında Başkan Mutlu Ulutaş, Burhan Tüzer’e plaket takdim etti. Etkinliğe, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Tülin Tuna da katıldı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye, "Anneler Günü" etkinliği düzenledi.

Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye, "Anneler Günü" etkinliği düzenledi.

Akçagerme Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe, 1000 anne katıldı.

Televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın ‘söyleşi’ yaptığı programda, ses sanatçısı Burhan Tüzer, konser verdi. Annelerin katılımıyla sandalye kapmaca ve şarkı söyleme yarışması yapıldı.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, Anneler Günü'nü kutlayarak, “Annelerimiz, her şeyimiz. Annelerimiz, baş tacımız. İş hayatında olsun, annelikte olsun, evde olsun, yani toplumun her kesiminde bayan varsa başarı var, bayan varsa mutluluk var. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program kapsamında Başkan Mutlu Ulutaş, Burhan Tüzer’e plaket takdim etti.

Etkinliğe, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Tülin Tuna da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.