Kaş Belediyesi’nden 1 Milyon 250’bin Tl’lik Sathi Asfalt Yatırımı

Belediyeler 23.07.2019 - 20:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1798+ kez okundu.
 

Kaş Belediyesi’nden 1 Milyon 250’bin Tl’lik Sathi Asfalt Yatırımı

Üzümlüye modern yol Kaş Belediyesi Üzümlü Mahallesi’ni modern ulaşıma kavuşturuyor. Sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Üzümlü mahalle sakinlerine yeni yollarının hayırlı olmasını diledi. Kaş Belediyesi, Üzümlü, Yaylakılınçlı, ve Aklar mahallesinin toprak  yolunu asfaltlamak için çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolu olmayan ve toprak yolla ulaşım sağlayan mahalleri modern ulaşımla tanıştırıyor.  15 kilometrelik yol ağında zemin hazırlığı biten mahallelerde sathi asfalt kaplama çalışmaları başladı. Üzümlü Mahallesinde yaklaşık 5 kilometre sathi asfalt dökümü ile başlayan çalışmalar, zemin hazırlığı biten Yaylakılıçlı, Yuvacık, Ahatlı ve Aklar mahalleleriyle devam edecek. ULUTAŞ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Üzümlü Mahalle Muhtarı Osman Erer ve mahalle sakinleri çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Ulutaş “5 kilometre ile başlamış olduğumuz Üzümlü Mahallesi sathi asfalt kaplama çalışmaları Yaylakılınçlı ve Aklar mahalleleriyle devam edecek. Toplamda zemin hazırlığının tamamlandığı 15 kilometrelik yol ağımızda asfalt çalışmalarımızı kısa sürede bitireceğiz” dedi. ULUTAŞ: “ ÜZÜMLÜ MAHALLEMİZE YENİ YOLLARI HAYIRLI OLSUN” Yaklaşık 1 milyon 250 bin TL yatırım yaparak mahallelerin öncelikli olarak yol sorunlarını çözdüklerini ifade eden Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “4 aylık görev süremizde ilçemizin öncelikli eksiklerini ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz.  Kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarımız kapsamında öncelikle yol konusunda çalışmalarımıza başladık. Kaş’ın 54 mahallesinde ihtiyaç duyulan yol çalışmaları bütçemiz oranında yaz boyu sürecek. Asfalt çalışmalarının ön hazırlığı geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Üzümlü mahallesinde yaklaşık 5 kilometrelik sathi asfalt döküm çalışmalarımız başladı. Mahalle sakini hemşerilerime yeni yolları hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR Üzümlü Mahalle Muhtarı Osman Erer ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek şunları söyledi,  “Mahallemizde yapılan asfalt çalışması bizleri çok mutlu etti. Sayın başkanımız Mutlu Ulutaş’a teşekkür ediyoruz. Yeni yolumuz köylümüze hayırlı uğurlu olsun”. MODERN ULAŞIM 2 grayder, 2 silindir, 3 kepçe, iki sulama tankeri, 6 kamyon ve 15 işçi ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 15 kilometrelik yolda yaklaşık 28 ton filler ve 8 bin 100 ton alt yapı malzemesi kullandı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 250 bin TL olan yolun yapımı tamamlandığında modern bir ulaşım ağı oluşacak.

Üzümlüye modern yol

Kaş Belediyesi Üzümlü Mahallesi’ni modern ulaşıma kavuşturuyor. Sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Üzümlü mahalle sakinlerine yeni yollarının hayırlı olmasını diledi.

Kaş Belediyesi, Üzümlü, Yaylakılınçlı, ve Aklar mahallesinin toprak  yolunu asfaltlamak için çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolu olmayan ve toprak yolla ulaşım sağlayan mahalleri modern ulaşımla tanıştırıyor.  15 kilometrelik yol ağında zemin hazırlığı biten mahallelerde sathi asfalt kaplama çalışmaları başladı. Üzümlü Mahallesinde yaklaşık 5 kilometre sathi asfalt dökümü ile başlayan çalışmalar, zemin hazırlığı biten Yaylakılıçlı, Yuvacık, Ahatlı ve Aklar mahalleleriyle devam edecek.

ULUTAŞ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Üzümlü Mahalle Muhtarı Osman Erer ve mahalle sakinleri çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Ulutaş “5 kilometre ile başlamış olduğumuz Üzümlü Mahallesi sathi asfalt kaplama çalışmaları Yaylakılınçlı ve Aklar mahalleleriyle devam edecek. Toplamda zemin hazırlığının tamamlandığı 15 kilometrelik yol ağımızda asfalt çalışmalarımızı kısa sürede bitireceğiz” dedi.

ULUTAŞ: “ ÜZÜMLÜ MAHALLEMİZE YENİ YOLLARI HAYIRLI OLSUN”

Yaklaşık 1 milyon 250 bin TL yatırım yaparak mahallelerin öncelikli olarak yol sorunlarını çözdüklerini ifade eden Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “4 aylık görev süremizde ilçemizin öncelikli eksiklerini ihtiyaçlarını tespit etmeye çalışıyoruz.  Kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarımız kapsamında öncelikle yol konusunda çalışmalarımıza başladık. Kaş’ın 54 mahallesinde ihtiyaç duyulan yol çalışmaları bütçemiz oranında yaz boyu sürecek. Asfalt çalışmalarının ön hazırlığı geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Üzümlü mahallesinde yaklaşık 5 kilometrelik sathi asfalt döküm çalışmalarımız başladı. Mahalle sakini hemşerilerime yeni yolları hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Üzümlü Mahalle Muhtarı Osman Erer ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek şunları söyledi,  “Mahallemizde yapılan asfalt çalışması bizleri çok mutlu etti. Sayın başkanımız Mutlu Ulutaş’a teşekkür ediyoruz. Yeni yolumuz köylümüze hayırlı uğurlu olsun”.

MODERN ULAŞIM

2 grayder, 2 silindir, 3 kepçe, iki sulama tankeri, 6 kamyon ve 15 işçi ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 15 kilometrelik yolda yaklaşık 28 ton filler ve 8 bin 100 ton alt yapı malzemesi kullandı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 250 bin TL olan yolun yapımı tamamlandığında modern bir ulaşım ağı oluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.