Kaş Belediyesi'nden Hastalara Yardım Eli

Belediyeler 07.07.2020 - 23:31, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1614+ kez okundu.
 

Kaş Belediyesi'nden Hastalara Yardım Eli

Kaş Belediyesi'nden Hastalara Yardım Eli Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Kaş Belediyesi, ilce genelinde tespit edilen ihtiyaç̧ sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla hasta yatağı ve havalı yatak yardımında bulundu. Kaş Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler Müdürlüğü, ilçenin mahallelerinde yatalak durumda bulunan 44 vatandaşa, bakımlarının daha iyi yapılabilmesi ve rahat edebilmeleri amacıyla hasta yatağı yardımı yaptı.  Ayrıca 12 vatandaşa da havalı yatak yardımı gerçekleştirdi.

Kaş Belediyesi'nden Hastalara Yardım Eli Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Kaş Belediyesi, ilce genelinde tespit edilen ihtiyaç̧ sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla hasta yatağı ve havalı yatak yardımında bulundu.

Kaş Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler Müdürlüğü, ilçenin mahallelerinde yatalak durumda bulunan 44 vatandaşa, bakımlarının daha iyi yapılabilmesi ve rahat edebilmeleri amacıyla hasta yatağı yardımı yaptı.

 Ayrıca 12 vatandaşa da havalı yatak yardımı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.