Kaş Bezirgan Yolu Asfaltlandı

Belediyeler 27.05.2019 - 19:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2919+ kez okundu.
 

Kaş Bezirgan Yolu Asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta Bezirgan ve Kalkan mahalleleri arasında açılan yeni yolu asfaltla kaplayarak, vatandaşın hizmetine sundu.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Antalya genelindeki yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Kaş ilçesine bağlı Bezirgan Mahallesi ile Kalkan Mahallesi arasında ulaşımı kısaltacak yeni bir yol açılmıştı. Ulaşımı kolaylaştıracak ve daha güvenli hale getirecek olan yol üzerindeki alt yapı ve sanat yapıları da tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt ekipleri 7 kilometre uzunluğundaki Bezirgan-Kalkan yolunu asfaltladı. Uzun zamandır bu yolun hasretini çektiklerini dile getiren mahalle halkı yolun asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta Bezirgan ve Kalkan mahalleleri arasında açılan yeni yolu asfaltla kaplayarak, vatandaşın hizmetine sundu.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Antalya genelindeki yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Kaş ilçesine bağlı Bezirgan Mahallesi ile Kalkan Mahallesi arasında ulaşımı kısaltacak yeni bir yol açılmıştı. Ulaşımı kolaylaştıracak ve daha güvenli hale getirecek olan yol üzerindeki alt yapı ve sanat yapıları da tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt ekipleri 7 kilometre uzunluğundaki Bezirgan-Kalkan yolunu asfaltladı. Uzun zamandır bu yolun hasretini çektiklerini dile getiren mahalle halkı yolun asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.