Kaş’ta Hıdırellez Şenlikleri Yapıldı

Gündem 06.05.2022 - 19:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2810+ kez okundu.
 

Kaş’ta Hıdırellez Şenlikleri Yapıldı

Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye tarafından Hıdırellez şenlikleri düzenlendi.
Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye tarafından Hıdırellez şenlikleri düzenlendi. Kutlamalara, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve meclis üyeleri de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mutlu Ulutaş, geçmişi saygıyla yad etmek, geleneği ve kültürel miraslarımızı yaşatmak, gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmak amacıyla baharın müjdecisi Hıdırellez için Kaş’ta etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Baharın gelişini şenliklerle taçlandırdıklarını dile getiren Başkan Ulutaş, “Hıdırellez’in, ülkemize, Antalya’mıza, Kaş’ımıza hayırlı olması temennisiyle mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi. Şenlikler dolayısıyla Kasaba Mahallesi’nde Hamiyet, Çavdır’da ise mahalli sanatçılar konser verdi, folklor ekipleri gösteriler yaptı. Halat çekme, çuval ve sandalye kapmaca yarışları yapıldı, protokol üyelerince dereceye girenlere ödüller verildi.
Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye tarafından Hıdırellez şenlikleri düzenlendi.

Antalya’nın Kaş ilçesinde belediye tarafından Hıdırellez şenlikleri düzenlendi.

Kutlamalara, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve meclis üyeleri de katıldı.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mutlu Ulutaş, geçmişi saygıyla yad etmek, geleneği ve kültürel miraslarımızı yaşatmak, gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmak amacıyla baharın müjdecisi Hıdırellez için Kaş’ta etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Baharın gelişini şenliklerle taçlandırdıklarını dile getiren Başkan Ulutaş, “Hıdırellez’in, ülkemize, Antalya’mıza, Kaş’ımıza hayırlı olması temennisiyle mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

Şenlikler dolayısıyla Kasaba Mahallesi’nde Hamiyet, Çavdır’da ise mahalli sanatçılar konser verdi, folklor ekipleri gösteriler yaptı. Halat çekme, çuval ve sandalye kapmaca yarışları yapıldı, protokol üyelerince dereceye girenlere ödüller verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.