Kaş’ta Muhteşem Cumhuriyet Coşkusu

Kültür-Sanat 31.10.2021 - 22:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2716+ kez okundu.
 

Kaş’ta Muhteşem Cumhuriyet Coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaş’ta düzenlenen Kıraç konseriyle sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te Kaşlı vatandaşların Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.
Büyükşehir’in konser serisi Kaş’ta sona erdi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaş’ta düzenlenen Kıraç konseriyle sona erdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te Kaşlı vatandaşların Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılını muhteşem konser serisiyle kutladı. Antalya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Antalya’nın doğusundan batısına kadar coşkuyla kutladı. Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç’ın Alanya’da başlayan konser dizisi, Kaş’ta sona erdi. Kaş Yat Limanı’nın da gerçekleşen konsere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, İYİ Parti yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. KONSERE YOĞUN İLGİ Antalya’nın şirin turizm ilçesi Kaş’ta bulunan yerli ve yabancı misafirler Kıraç konserine yoğun ilgi gösterdi. Konser alanına girişlerde HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldı. Kaşlı vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu.   Alanı dolduran halka seslenen Başkan Muhittin Böcek, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuşmasına bu güzel vatana, bu güzel memlekete ve Cumhuriyete hizmet etmenin gururunu yaşatan herkese teşekkür ederek başladı.  Cumhuriyet bağımsız bir ülkedir, en büyük devrimdir diyen Başkan Muhittin Böcek, “Her 29 Ekim bize; inanmayı, var olmayı, bitti denilen yerden yeniden başlamayı hatırlatır. Millet olmanın, özgür olmanın, biz olmanın gücünü anlatır. İmkansızın mümkün olduğu gündür bugün. Hepimize kutlu olsun. Allah bu birliğimizi bozmasın. Hepimiz al bayrağımıza, ezanımıza, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Batı Antalya’nın incisi, turizmin gözbebeği, dünyanın ilk meclisine ev sahipliği yapan Kaş, Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyet meşalesini yakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, yüce milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. KIRAÇ’TAN MUHTEŞEM KONSER Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in konuşmasının ardından sahneye Kıraç’ın çıkmasıyla birlikte Kaş’ta büyük bir coşku yaşandı. Ünlü sanatçı Kıraç, sahnede Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı korosuyla birlikte marşlar söyledi. Kıraç, sevilen parçalarını Kaşlı vatandaşlar için seslendirdi. Kıraç’ın söylediği parçalara eşlik eden vatandaşlar ellerinde Tük bayraklarıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı. Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, günün anısına Kıraç’a plaket takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konser anısına Kıraç’a çiçek hediye etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kıraç, Kaşlı vatandaşlara unutulmaz bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaş’ta düzenlenen Kıraç konseriyle sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te Kaşlı vatandaşların Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.

Büyükşehir’in konser serisi Kaş’ta sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaş’ta düzenlenen Kıraç konseriyle sona erdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te Kaşlı vatandaşların Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılını muhteşem konser serisiyle kutladı. Antalya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Antalya’nın doğusundan batısına kadar coşkuyla kutladı. Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç’ın Alanya’da başlayan konser dizisi, Kaş’ta sona erdi. Kaş Yat Limanı’nın da gerçekleşen konsere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, İYİ Parti yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

KONSERE YOĞUN İLGİ

Antalya’nın şirin turizm ilçesi Kaş’ta bulunan yerli ve yabancı misafirler Kıraç konserine yoğun ilgi gösterdi. Konser alanına girişlerde HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldı. Kaşlı vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu.   Alanı dolduran halka seslenen Başkan Muhittin Böcek, tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuşmasına bu güzel vatana, bu güzel memlekete ve Cumhuriyete hizmet etmenin gururunu yaşatan herkese teşekkür ederek başladı.  Cumhuriyet bağımsız bir ülkedir, en büyük devrimdir diyen Başkan Muhittin Böcek, “Her 29 Ekim bize; inanmayı, var olmayı, bitti denilen yerden yeniden başlamayı hatırlatır. Millet olmanın, özgür olmanın, biz olmanın gücünü anlatır. İmkansızın mümkün olduğu gündür bugün. Hepimize kutlu olsun. Allah bu birliğimizi bozmasın. Hepimiz al bayrağımıza, ezanımıza, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Batı Antalya’nın incisi, turizmin gözbebeği, dünyanın ilk meclisine ev sahipliği yapan Kaş, Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyet meşalesini yakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, yüce milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KIRAÇ’TAN MUHTEŞEM KONSER

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in konuşmasının ardından sahneye Kıraç’ın çıkmasıyla birlikte Kaş’ta büyük bir coşku yaşandı. Ünlü sanatçı Kıraç, sahnede Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı korosuyla birlikte marşlar söyledi. Kıraç, sevilen parçalarını Kaşlı vatandaşlar için seslendirdi. Kıraç’ın söylediği parçalara eşlik eden vatandaşlar ellerinde Tük bayraklarıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı. Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, günün anısına Kıraç’a plaket takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konser anısına Kıraç’a çiçek hediye etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kıraç, Kaşlı vatandaşlara unutulmaz bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.