Kayıp Çocuk (D.C.) Bulundu

Asayiş 30.06.2019 - 21:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2836+ kez okundu.
 

Kayıp Çocuk (D.C.) Bulundu

24 Haziran günü bazı basın yayın organlarında,"Liseli Doğukan 4 Gündür Kayıp" başlığıyla yapılan haberin görülmesi üzerine, Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;
Kayıp şahsın Çorum İlinde ikamet eden 2002 doğumlu (D.C.) isimli şahıs olduğu, şahısla ilgili olarak 20 Haziran günü Çorum Emniyet Müdürlüğüne ailesi tarafından kayıp müracatının bulunduğu ve evden Manavgat İlçesinde bir otelde staj yapmak için ayrıldığı ve halen kayıp olduğu anlaşılmıştır. Yapılan araştırmalar sonucunda 2002 doğumlu (D.C.) isimli kayıp şahıs 27 Haziran tarihinde Çocuk Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimiz Tarım Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde bulunmuş ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda işlemler başlatılmıştır.
24 Haziran günü bazı basın yayın organlarında,"Liseli Doğukan 4 Gündür Kayıp" başlığıyla yapılan haberin görülmesi üzerine, Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

Kayıp şahsın Çorum İlinde ikamet eden 2002 doğumlu (D.C.) isimli şahıs olduğu, şahısla ilgili olarak 20 Haziran günü Çorum Emniyet Müdürlüğüne ailesi tarafından kayıp müracatının bulunduğu ve evden Manavgat İlçesinde bir otelde staj yapmak için ayrıldığı ve halen kayıp olduğu anlaşılmıştır.

Yapılan araştırmalar sonucunda 2002 doğumlu (D.C.) isimli kayıp şahıs 27 Haziran tarihinde Çocuk Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimiz Tarım Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde bulunmuş ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda işlemler başlatılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.