Kayıp Şahsın Bulunması (Alzheimer Hastası)

Asayiş 05.05.2022 - 19:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2021+ kez okundu.
 

Kayıp Şahsın Bulunması (Alzheimer Hastası)

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İli,  Kepez İlçesi, Gaziler Mahallesinde 30.01.2022 günü Saat:10.30 sıralarında icra edilen devriye faaliyeti esnasında şüpheli hareketlerde bulunan ve üzerinde  kimlik belgesi bulunmayan, kendisini ifade edemeyen yaşlı bir erkek şahıs bulunmuştur. Yapılan araştırma sonucunda, bulunan şahsın  M.T. Alzheimer hastası  oldugu tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda kayıp şahıs oğlu A.T.  isimli şahsa teslim edilmiştir. Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İli,  Kepez İlçesi, Gaziler Mahallesinde 30.01.2022 günü Saat:10.30 sıralarında icra edilen devriye faaliyeti esnasında şüpheli hareketlerde bulunan ve üzerinde  kimlik belgesi bulunmayan, kendisini ifade edemeyen yaşlı bir erkek şahıs bulunmuştur. Yapılan araştırma sonucunda, bulunan şahsın  M.T. Alzheimer hastası  oldugu tespit edilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda kayıp şahıs oğlu A.T.  isimli şahsa teslim edilmiştir.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.