Kaymakam Ergün Muhtarlarla Buluştu

Asayiş 26.08.2021 - 21:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2306+ kez okundu.
 

Kaymakam Ergün Muhtarlarla Buluştu

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün muhtarlar ile bir araya geldi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında 35 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısında; İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde r
Aksu Kaymakamı Aydın Ergün muhtarlar ile bir araya geldi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında 35 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısında; İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile Masasından Sorumlu Komiser Yardımcısı Orhan Aslan tarafından aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda muhtarlara eğitim verildi. Orman yangınlarına yönelik dikkat edilmesi gereken hususlar ve alınan tedbirler ile Covid-19 aşılama çalışmalarına yönelik halkın bilgilendirilmesi konularının da ele alındığı toplantının ardından muhtarların öneri ve istekleri dinlendi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün toplantının ardından yaptığı açıklamada; “Hatay’ın Dörtyol ilçesine tayinimin çıkması nedeniyle, 5 yıldır görev yaptığım güzel ilçemiz Aksu’da gerçekleştirdiğimiz son muhtarlar toplantımızda sizlerle bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalardan dolayı hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aksu Kaymakamı Aydın Ergün muhtarlar ile bir araya geldi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında 35 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısında; İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde r

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün muhtarlar ile bir araya geldi. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında 35 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısında; İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile Masasından Sorumlu Komiser Yardımcısı Orhan Aslan tarafından aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda muhtarlara eğitim verildi. Orman yangınlarına yönelik dikkat edilmesi gereken hususlar ve alınan tedbirler ile Covid-19 aşılama çalışmalarına yönelik halkın bilgilendirilmesi konularının da ele alındığı toplantının ardından muhtarların öneri ve istekleri dinlendi.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün toplantının ardından yaptığı açıklamada; “Hatay’ın Dörtyol ilçesine tayinimin çıkması nedeniyle, 5 yıldır görev yaptığım güzel ilçemiz Aksu’da gerçekleştirdiğimiz son muhtarlar toplantımızda sizlerle bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalardan dolayı hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.