Kaymakam Karameşe’den Başkan Gül’e Ziyaret

Gündem 26.02.2019 - 20:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2853+ kez okundu.
 

Kaymakam Karameşe’den Başkan Gül’e Ziyaret

Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e iade-i ziyarette bulundu. Karameşe ve Gül, ilçenin güvenliği ve kamu hizmetleri konusunda görüş alış verişinde bulundular.
20 gün önce göreve başlayan Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e iade-i ziyarette bulundu. Karameşe’yi makamında ağırlamaktan onur duyduğunu dile getiren Başkan Gül, “İlçemizin yeni Kaymakamı Sayın Hüseyin Karameşe’ye görevinde üstün başarılar diliyorum. Kemerimizin güvenliği ve ilçemizin daha iyi hizmetler alabilmesi için her zaman destek ve işbirliğine hazırız” dedi.       Kaymakam Hüseyin Karameşe ise,  “Kemer’e gelmekle kendimi şanslı hissediyorum. Buradaki temel hedefimiz kamu hizmetlerini en verimli şekilde yapmak ve insanların hayatı kolaylaştırmak olacaktır.  İnşallah karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde hayırlı çalışmalar içerisinde bulunuruz” diye konuştu.
Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e iade-i ziyarette bulundu. Karameşe ve Gül, ilçenin güvenliği ve kamu hizmetleri konusunda görüş alış verişinde bulundular.

20 gün önce göreve başlayan Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e iade-i ziyarette bulundu.

Karameşe’yi makamında ağırlamaktan onur duyduğunu dile getiren Başkan Gül, “İlçemizin yeni Kaymakamı Sayın Hüseyin Karameşe’ye görevinde üstün başarılar diliyorum. Kemerimizin güvenliği ve ilçemizin daha iyi hizmetler alabilmesi için her zaman destek ve işbirliğine hazırız” dedi.      

Kaymakam Hüseyin Karameşe ise,  “Kemer’e gelmekle kendimi şanslı hissediyorum. Buradaki temel hedefimiz kamu hizmetlerini en verimli şekilde yapmak ve insanların hayatı kolaylaştırmak olacaktır.  İnşallah karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde hayırlı çalışmalar içerisinde bulunuruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.