Kayra Ve Kayı İstedi, Tütüncü Kıramadı

Belediyeler 16.11.2020 - 19:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2704+ kez okundu.
 

Kayra Ve Kayı İstedi, Tütüncü Kıramadı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye sosyal medya hesaplarından ulaşan Ahmet Atalay, 1,5 ve 4 yaşındaki oğullarının ParkFuntastic’te devriye gezen zabıta aracına binmek istediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü de, minik Kayra ve Kayı’nın bu isteğini geri
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye sosyal medya hesaplarından ulaşan Ahmet Atalay, 1,5 ve 4 yaşındaki oğullarının ParkFuntastic’te devriye gezen zabıta aracına binmek istediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü de, minik Kayra ve Kayı’nın bu isteğini geri çevirmedi.  Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün şirin arabaları bu seferde minik Kayra ve Kayı’nın ilgi odağı oldu.  ParkFuntastic’te ailesiyle hafta sonu gezintisine çıkan 1,5 yaşındaki Kağan Kayı ve 4 yaşındaki Kadir Kayra kardeşler, Kepez Belediyesi’nin devriye gezen zabıta arabalarına binmek istediler. Minik kardeşlerin ısrarı üzerine baba Ahmet Atalay, Başkan Tütüncü’ye sosyal medya hesapları üzerinden ulaştı. “Sayın Başkan, Kepez Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı bu şirin arabalara bineceğiz diye tutturdu bizimkiler” diye mesaj attı. Dakikalar içinde baba Ahmet Atalay’a ulaşıldı ve zabıta aracı ailenin bulunduğu yere yönlendirildi. Araca bindirilen ve emniyet kemerleri bağlanan minik kardeşler, ParkFuntastic’te zabıta aracıyla gerçekleştirdikleri keyifli  gezintinin ardından ailelerine teslim edildiler.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye sosyal medya hesaplarından ulaşan Ahmet Atalay, 1,5 ve 4 yaşındaki oğullarının ParkFuntastic’te devriye gezen zabıta aracına binmek istediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü de, minik Kayra ve Kayı’nın bu isteğini geri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye sosyal medya hesaplarından ulaşan Ahmet Atalay, 1,5 ve 4 yaşındaki oğullarının ParkFuntastic’te devriye gezen zabıta aracına binmek istediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü de, minik Kayra ve Kayı’nın bu isteğini geri çevirmedi. 

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün şirin arabaları bu seferde minik Kayra ve Kayı’nın ilgi odağı oldu.  ParkFuntastic’te ailesiyle hafta sonu gezintisine çıkan 1,5 yaşındaki Kağan Kayı ve 4 yaşındaki Kadir Kayra kardeşler, Kepez Belediyesi’nin devriye gezen zabıta arabalarına binmek istediler. Minik kardeşlerin ısrarı üzerine baba Ahmet Atalay, Başkan Tütüncü’ye sosyal medya hesapları üzerinden ulaştı. “Sayın Başkan, Kepez Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı bu şirin arabalara bineceğiz diye tutturdu bizimkiler” diye mesaj attı. Dakikalar içinde baba Ahmet Atalay’a ulaşıldı ve zabıta aracı ailenin bulunduğu yere yönlendirildi. Araca bindirilen ve emniyet kemerleri bağlanan minik kardeşler, ParkFuntastic’te zabıta aracıyla gerçekleştirdikleri keyifli  gezintinin ardından ailelerine teslim edildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.