Kazak Öğrencilerden Rektör’e Teşekkür Ziyareti

24.07.2019 - 22:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2516+ kez okundu.
 

Kazak Öğrencilerden Rektör’e Teşekkür Ziyareti

Kazakistan Astana Tıp Üniversitesi öğrencileri Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette öğrencilere; Astana Tıp Üniversitesi’nde Genel Cerrah Kuspayev Erzhan Nurgaliyevich, Tıp Fakültesi öğrencileri Kakhkharova Dilnoza ve Shakhmuratova Gaukhar ile birlikte Türk Ocakları Antalya Şube Başkanı Abdullah Uysal da eşlik etti. Kazakistan Astana Tıp Üniversitesi öğrencileri, Rektör Ünal’a Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde staj imkanı tanınmasından dolayı teşekkür ederek Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin başarılı çalışmalarından ve tecrübelerinden yararlanmanın kendilerine önemli katkılar sağladığını ve staja önümüzdeki dönemlerde de devam etmek istediklerini ifade ettiler. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Ünal, “Bu dönem 60 Kazak öğrencimiz Tıp Fakültemizde staj yaptı. İki üniversite arasındaki iş birliğinin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz. İki ülke arasındaki iş birliği her anlamda büyük katkılar sağlıyor. Bu iş birliklerimizin artmasını diliyorum.” diye konuştu. Ziyaret sonunda öğrenciler Rektör Ünal’a, düğün ve bayramlarda saygı duyulan kişilere hediye ettikleri Shapan isimli Kazakistan’ın yöresel kıyafetini takdim ettiler.
Kazakistan Astana Tıp Üniversitesi öğrencileri Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette öğrencilere; Astana Tıp Üniversitesi’nde Genel Cerrah Kuspayev Erzhan Nurgaliyevich, Tıp Fakültesi öğrencileri Kakhkharova Dilnoza ve Shakhmuratova Gaukhar ile birlikte Türk Ocakları Antalya Şube Başkanı Abdullah Uysal da eşlik etti.

Kazakistan Astana Tıp Üniversitesi öğrencileri, Rektör Ünal’a Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde staj imkanı tanınmasından dolayı teşekkür ederek Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin başarılı çalışmalarından ve tecrübelerinden yararlanmanın kendilerine önemli katkılar sağladığını ve staja önümüzdeki dönemlerde de devam etmek istediklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Ünal, “Bu dönem 60 Kazak öğrencimiz Tıp Fakültemizde staj yaptı. İki üniversite arasındaki iş birliğinin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz. İki ülke arasındaki iş birliği her anlamda büyük katkılar sağlıyor. Bu iş birliklerimizin artmasını diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda öğrenciler Rektör Ünal’a, düğün ve bayramlarda saygı duyulan kişilere hediye ettikleri Shapan isimli Kazakistan’ın yöresel kıyafetini takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.