KBT Çocuklara Perdelerini Açtı

Kültür-Sanat 21.11.2021 - 19:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2046+ kez okundu.
 

KBT Çocuklara Perdelerini Açtı

Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli çocuk oyunu ile perdelerini açtı.
Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT),  ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli çocuk oyunu ile perdelerini açtı.  Koronavirüs salgını nedeniyle perdelerini erken kapatmak zorunda kalan Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT), uzun bir aradan sonra Gürcan Koç’un yazdığı, Derya Bütev’in yönettiği ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli çocuk oyunuyla perdelerini araladı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Oyun, her cumartesi günü saat 14.00’da küçük seyircilerini ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli oyunla ücretsiz buluşturmaya devam edecek. Oyunda günümüz dünyasında birçok bölgede süren savaşlar ve bundan etkilenen insanlar ve en çok etkilenen çocuklar anlatılıyor. Bilinmeyen bir yerde olan Barış Ülkesi'nde herkes barış içinde yaşamaktayken, ülkenin adil ve sevgi dolu kralı Güçlü Bilek’e, kötü kalpli Savaş Perisi kötülük saçan savaş asasını verir. Kötülük saçan savaş asası Kral Güçlü Bilek’i, savaşçı bir krala dönüştürür. Bir gün barış perisi gelir ve barış ülkesi yine barış içinde yaşamaya devam eder.
Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli çocuk oyunu ile perdelerini açtı.

Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT),  ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli çocuk oyunu ile perdelerini açtı. 

Koronavirüs salgını nedeniyle perdelerini erken kapatmak zorunda kalan Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT), uzun bir aradan sonra Gürcan Koç’un yazdığı, Derya Bütev’in yönettiği ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli çocuk oyunuyla perdelerini araladı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Oyun, her cumartesi günü saat 14.00’da küçük seyircilerini ‘Barışsın Dünya’ adlı müzikli oyunla ücretsiz buluşturmaya devam edecek. Oyunda günümüz dünyasında birçok bölgede süren savaşlar ve bundan etkilenen insanlar ve en çok etkilenen çocuklar anlatılıyor. Bilinmeyen bir yerde olan Barış Ülkesi'nde herkes barış içinde yaşamaktayken, ülkenin adil ve sevgi dolu kralı Güçlü Bilek’e, kötü kalpli Savaş Perisi kötülük saçan savaş asasını verir. Kötülük saçan savaş asası Kral Güçlü Bilek’i, savaşçı bir krala dönüştürür. Bir gün barış perisi gelir ve barış ülkesi yine barış içinde yaşamaya devam eder.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.