Kemer Belesiyesi’ne Ziyaret

Gündem 26.06.2019 - 21:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2825+ kez okundu.
 

Kemer Belesiyesi’ne Ziyaret

Başkan Böcek Kemer temasları çerçevesinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu da makamında ziyaret etti.
Başkan Böcek 99 günlük seçim sürecinde de söylediği gibi hangi partiden olursa olsun 19 ilçe belediye başkanıyla ayırım gözetmeden çalışacağını vurguladı. Kemer’in Antalya’nın en önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Böcek, ev sahipliği için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti. KEMER’DE ARITMA SORUNU OLMAYACAK Başkan Böcek belediye ziyareti sırasında bir gazetecinin Kemer’deki arıtmaların durumuyla ilgili sorduğu soruya da cevap verdi. Başkan Böcek, “Şu anda kapasite artırımı var. 2020 yılında daha da büyüterek, geliştirerek devam ettireceğiz. Şu anda sıkıntımız yok. Kültür ve Turizm Bakanımızla da bu konuda gerekli görüşmeleri yaptık” dedi. 
Başkan Böcek Kemer temasları çerçevesinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Başkan Böcek 99 günlük seçim sürecinde de söylediği gibi hangi partiden olursa olsun 19 ilçe belediye başkanıyla ayırım gözetmeden çalışacağını vurguladı. Kemer’in Antalya’nın en önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Böcek, ev sahipliği için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

KEMER’DE ARITMA SORUNU OLMAYACAK

Başkan Böcek belediye ziyareti sırasında bir gazetecinin Kemer’deki arıtmaların durumuyla ilgili sorduğu soruya da cevap verdi. Başkan Böcek, “Şu anda kapasite artırımı var. 2020 yılında daha da büyüterek, geliştirerek devam ettireceğiz. Şu anda sıkıntımız yok. Kültür ve Turizm Bakanımızla da bu konuda gerekli görüşmeleri yaptık” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.