Kemer Ve Demre’de Arızaya Hızlı Müdahale

Belediyeler 09.04.2020 - 19:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2061+ kez okundu.
 

Kemer Ve Demre’de Arızaya Hızlı Müdahale

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Kemer’de arıtma deşarj borusunda oluşan arızaya müdahale etti. Demre merkezde de arızalanan içme suyu hattı ASAT ekipleri tarafından onarıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Kemer Çamyuva Atıksu Arıtma Tesisinden çıkış yapan derin deşarj hattı üzerinde tespit edilen arızayı onardı. 700 mm çaplı boruda ortaya çıkan arıza noktasını belirleyen ASAT ekipleri soruna müdahale etti. Geç saatlere kadar sürdürülen çalışma ile hattaki arıza tamamen giderildi. Zamanında ve hızlı müdahale edilmesi sayesinde arıtma çıkışında ve tesis faaliyetinde herhangi bir aksama yaşanmadı.  DEMRE’DE HAREKETLİ GECE Öte yandan Demre İlçe Merkezi Gökyazı Mahallesi’nde hizmet veren içme suyu ana şebeke borusunda arıza meydana geldi. 315 mm’lik polietilen boruda oluşan patlaktan sızan suyun yüzeye çıktığını tespit eden ASAT ekipleri, gece yarısına kadar süren onarım çalışması sonucunda hattaki sorunu giderdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Kemer’de arıtma deşarj borusunda oluşan arızaya müdahale etti. Demre merkezde de arızalanan içme suyu hattı ASAT ekipleri tarafından onarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Kemer Çamyuva Atıksu Arıtma Tesisinden çıkış yapan derin deşarj hattı üzerinde tespit edilen arızayı onardı. 700 mm çaplı boruda ortaya çıkan arıza noktasını belirleyen ASAT ekipleri soruna müdahale etti. Geç saatlere kadar sürdürülen çalışma ile hattaki arıza tamamen giderildi. Zamanında ve hızlı müdahale edilmesi sayesinde arıtma çıkışında ve tesis faaliyetinde herhangi bir aksama yaşanmadı. 

DEMRE’DE HAREKETLİ GECE

Öte yandan Demre İlçe Merkezi Gökyazı Mahallesi’nde hizmet veren içme suyu ana şebeke borusunda arıza meydana geldi. 315 mm’lik polietilen boruda oluşan patlaktan sızan suyun yüzeye çıktığını tespit eden ASAT ekipleri, gece yarısına kadar süren onarım çalışması sonucunda hattaki sorunu giderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.