Kemerli 212 Bebek İçin Mevlit Okutuldu

Belediyeler 15.03.2019 - 20:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2123+ kez okundu.
 

Kemerli 212 Bebek İçin Mevlit Okutuldu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen ve Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan marka tescili alan “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında, Kemer’de son 6 ayda doğan 212 Kemerli bebek için mevlit okutuldu. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün himayesinde hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında Kemer’de doğan bütün bebeklerin ailelerine ‘hayırlı olsun’ ziyareti yapılıyor ve bebeklerin ihtiyacına yönelik çeşitli hediyeler veriliyor. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "Kemer Belediyesi Hoşgeldin Bebek Projesi" ismi ile marka tescili alan proje kapsamındaki ziyaretlerin birçoğunu bizzat Neşe Gül gerçekleştiriyor.  BEBEKLER İÇİN DUALAR EDİLDİ Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen proje kapsamında 9 yılda 2.000’den fazla bebeğin ailesi ziyaret edildi. Kemerli tüm bebeklere bir anne şefkati ile yaklaşan Neşe Gül, onların sağlığı ve ihtiyaçları ile de yakından ilgileniyor. Proje kapsamında ayrıca yeni doğan bebekler için 6 ayda bir mevlit okutuluyor. 11’inci bebek mevlidi, Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda yapıldı. İlçede son 6 ay içinde doğan 212 bebeğin annesi ve yakınlarının katıldığı mevlitte, çocukların sağlıklı büyümesi ve iyi bir geleceğe kavuşması için dualar edildi. “HAYIRLI EVLATLAR OLMASANI DİLERİM” Mevlide katılan bebekler ile tek tek ilgilenen Neşe Gül, “Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı ve bereketli bir ömür diliyorum. Ruhlarının güzelliği yüzlerine yansımış olan annelerimiz ve bebeklerimiz ile bir araya gelmek bizim için çok büyük mutluluk.  Bebeklerimizin vatanımıza hayırlı evlatlar olmasını Allah'tan niyaz ederim. Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan marka tescilini aldığımız  “Hoş Geldin Bebek Projesi”ni Türkiye’de ilk uygulayan belediye Kemer Belediyesi’dir. Eşim, ben ve tüm belediye personelimiz böyle anlamlı bir projenin öncüsü olmaktan ve örnek alınmaktan onur duyuyoruz” şeklinde konuştu ANNELERDEN TEŞEKKÜR Etkinliğe katılan anneler ise, kendilerine gösterilen yakın ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e, eşi Neşe Gül’e ve Kemer Belediyesi personeline teşekkür ettiler.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen ve Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan marka tescili alan “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında, Kemer’de son 6 ayda doğan 212 Kemerli bebek için mevlit okutuldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün himayesinde hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında Kemer’de doğan bütün bebeklerin ailelerine ‘hayırlı olsun’ ziyareti yapılıyor ve bebeklerin ihtiyacına yönelik çeşitli hediyeler veriliyor. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "Kemer Belediyesi Hoşgeldin Bebek Projesi" ismi ile marka tescili alan proje kapsamındaki ziyaretlerin birçoğunu bizzat Neşe Gül gerçekleştiriyor. 

BEBEKLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen proje kapsamında 9 yılda 2.000’den fazla bebeğin ailesi ziyaret edildi. Kemerli tüm bebeklere bir anne şefkati ile yaklaşan Neşe Gül, onların sağlığı ve ihtiyaçları ile de yakından ilgileniyor. Proje kapsamında ayrıca yeni doğan bebekler için 6 ayda bir mevlit okutuluyor. 11’inci bebek mevlidi, Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda yapıldı. İlçede son 6 ay içinde doğan 212 bebeğin annesi ve yakınlarının katıldığı mevlitte, çocukların sağlıklı büyümesi ve iyi bir geleceğe kavuşması için dualar edildi.

“HAYIRLI EVLATLAR OLMASANI DİLERİM”

Mevlide katılan bebekler ile tek tek ilgilenen Neşe Gül, “Tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı ve bereketli bir ömür diliyorum. Ruhlarının güzelliği yüzlerine yansımış olan annelerimiz ve bebeklerimiz ile bir araya gelmek bizim için çok büyük mutluluk.  Bebeklerimizin vatanımıza hayırlı evlatlar olmasını Allah'tan niyaz ederim. Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan marka tescilini aldığımız  “Hoş Geldin Bebek Projesi”ni Türkiye’de ilk uygulayan belediye Kemer Belediyesi’dir. Eşim, ben ve tüm belediye personelimiz böyle anlamlı bir projenin öncüsü olmaktan ve örnek alınmaktan onur duyuyoruz” şeklinde konuştu

ANNELERDEN TEŞEKKÜR

Etkinliğe katılan anneler ise, kendilerine gösterilen yakın ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e, eşi Neşe Gül’e ve Kemer Belediyesi personeline teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.