Kendi Günlerinde Kök Hücre ve Kan Bağışı Yaptılar

Sağlık 09.05.2019 - 00:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2139+ kez okundu.
 

Kendi Günlerinde Kök Hücre ve Kan Bağışı Yaptılar

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü" etkinliği düzenlendi.
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sevim Ercan Kelek, bu yıl ki Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlamalarının temasını kök hücre ve kan bağışı olarak belirlediklerini ifade ederek ‘Etkinliğimiz Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Kan Merkezi, Yüksekokulumuz ve Genç Kızılay Topluluğu’nun katkılarıyla hazırlandı. Türk Kızılay’ından gelen temsilcilerimiz bugün bizlere kan bağışı ve kök hücre bağışı hakkında sunumlar yapacaklar. Ayrıca bahçemize kurulan Kızılay çadırında tüm gün kan ve kök hücre bağışı kampanyası devam edecektir. Tüm öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.’ diye konuştu. Doç. Dr. Sevim Ercan Kelek, "Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü" ile ilgili olarak da ‘Böyle mesleki günlerin kutlamaları mesleklerle ilgili farkındalıkların oluşması, meslek ve meslektaşlık bilincinin yerleşmesi, mesleki bilgi ve deneyimlerin paylaşılması adına çok önemlidir. Bu vesileyle Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günümüzü kutluyor etkinliğimizin başarılı geçmesini diliyorum.’ ifadelerini kullandı. Gün boyu devam eden etkinlikte öğretim elemanları ve öğrenciler Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü daha anlamlı kılabilmek ve bu konuda farkındalık oluşturabilmek adına kök hücre ve kan bağışı yaptılar.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü" etkinliği düzenlendi.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sevim Ercan Kelek, bu yıl ki Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlamalarının temasını kök hücre ve kan bağışı olarak belirlediklerini ifade ederek ‘Etkinliğimiz Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Kan Merkezi, Yüksekokulumuz ve Genç Kızılay Topluluğu’nun katkılarıyla hazırlandı. Türk Kızılay’ından gelen temsilcilerimiz bugün bizlere kan bağışı ve kök hücre bağışı hakkında sunumlar yapacaklar. Ayrıca bahçemize kurulan Kızılay çadırında tüm gün kan ve kök hücre bağışı kampanyası devam edecektir. Tüm öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.’ diye konuştu.

Doç. Dr. Sevim Ercan Kelek, "Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü" ile ilgili olarak da ‘Böyle mesleki günlerin kutlamaları mesleklerle ilgili farkındalıkların oluşması, meslek ve meslektaşlık bilincinin yerleşmesi, mesleki bilgi ve deneyimlerin paylaşılması adına çok önemlidir. Bu vesileyle Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günümüzü kutluyor etkinliğimizin başarılı geçmesini diliyorum.’ ifadelerini kullandı.

Gün boyu devam eden etkinlikte öğretim elemanları ve öğrenciler Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü daha anlamlı kılabilmek ve bu konuda farkındalık oluşturabilmek adına kök hücre ve kan bağışı yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.