Kendisini Polis/Savcı Olarak Tanıtarak Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

Asayiş 22.05.2020 - 18:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1458+ kez okundu.
 

Kendisini Polis/Savcı Olarak Tanıtarak Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

15 Mayıs 2020 günü 112 Acil Çağrı Merkezine Dolandırıcılık olayı ile ilgili gelen ihbara istinaden Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; (N.D.) ve (H.D.) isimli şahısların kendilerini Polis/Savcı olarak tanıtan şahıslar tarafından (6.000) TL, (5.000) TL ve (5.700) Euro dolandırılmak istendiğini bildirmesi üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırmada, kendisini POLİS MURAT olarak tanıtan olayın şüphelisi (T.A.) isimli şahıs, müştekilerin ikametine talep ettiği parayı almaya geldiği esnada görevlilerimizce suçüstü yakalanmıştır. (T.A.) isimli şüpheli şahıs, Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

15 Mayıs 2020 günü 112 Acil Çağrı Merkezine Dolandırıcılık olayı ile ilgili gelen ihbara istinaden Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

(N.D.) ve (H.D.) isimli şahısların kendilerini Polis/Savcı olarak tanıtan şahıslar tarafından (6.000) TL, (5.000) TL ve (5.700) Euro dolandırılmak istendiğini bildirmesi üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırmada, kendisini POLİS MURAT olarak tanıtan olayın şüphelisi (T.A.) isimli şahıs, müştekilerin ikametine talep ettiği parayı almaya geldiği esnada görevlilerimizce suçüstü yakalanmıştır.

(T.A.) isimli şüpheli şahıs, Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.