Kepez 23 Nisan’ı ‘Kortej’ İle Kutlayacak

Gündem 15.04.2021 - 19:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2934+ kez okundu.
 

Kepez 23 Nisan’ı ‘Kortej’ İle Kutlayacak

Kepez Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek.
Kepez Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenecek kortej ile çocuklar evlerinin pencere ve balkonlarından bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çok sevdiği çocuklara özel bir sürpriz hazırlıyor. Başkan Tütüncü, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu, gezici eğlence ile Kepezli çocuklara yaşatacak. Sosyal mesafe ve gerekli hijyen kuralları dikkate alınarak hazırlıkların sürdürüldüğü kutlamalar kapsamında Kepez’de ’23 Nisan Korteji’ düzenlenecek.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanan Kepez Belediyesi, ’23 Nisan Korteji’ ile Kepezlilere muhteşem bir bayram heyecanı yaşatacak. Kortej araçları Türk bayrakları ve renkli balonlarla süslenecek. Gezici Eğlence Tırı da, Kepez’in cadde ve sokaklarına bayram coşkusunu taşıyacak.  Başkan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara hoş bir sürpriz hazırladıklarını belirterek, “Çok sevdiğimiz çocuklarımıza evlerinin pencere ve balkonlarından uzanacağız.” dedi.
Kepez Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek.

Kepez Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ’23 Nisan Korteji’ düzenleyecek. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenecek kortej ile çocuklar evlerinin pencere ve balkonlarından bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çok sevdiği çocuklara özel bir sürpriz hazırlıyor. Başkan Tütüncü, korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu, gezici eğlence ile Kepezli çocuklara yaşatacak. Sosyal mesafe ve gerekli hijyen kuralları dikkate alınarak hazırlıkların sürdürüldüğü kutlamalar kapsamında Kepez’de ’23 Nisan Korteji’ düzenlenecek.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanan Kepez Belediyesi, ’23 Nisan Korteji’ ile Kepezlilere muhteşem bir bayram heyecanı yaşatacak. Kortej araçları Türk bayrakları ve renkli balonlarla süslenecek. Gezici Eğlence Tırı da, Kepez’in cadde ve sokaklarına bayram coşkusunu taşıyacak.  Başkan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara hoş bir sürpriz hazırladıklarını belirterek, “Çok sevdiğimiz çocuklarımıza evlerinin pencere ve balkonlarından uzanacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.