Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den 10 Kazım Mesajı

Gündem 09.11.2020 - 19:59, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1742+ kez okundu.
 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den 10 Kazım Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "en büyük eserim" olarak adlandırdığı Cumhuriyetimizi, kardeşlik, birlik ve bütünlük ruhunu koruyarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri kapsamında azim ve kararlılıkla sonsuza kadar koruyacaktır. 10 Kasım tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini, mücadele ruhunu ve eserlerini anlama konusunda bizler için önemli bir fırsat niteliğinde olup, bu günlerde ortaya çıkan bağımsızlık mücadelemizin ruhu, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması ve hedeflerine ulaşmasında bizlere güç vermektedir. Bu düşüncelerle, vefatının 82. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "en büyük eserim" olarak adlandırdığı Cumhuriyetimizi, kardeşlik, birlik ve bütünlük ruhunu koruyarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri kapsamında azim ve kararlılıkla sonsuza kadar koruyacaktır.

10 Kasım tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini, mücadele ruhunu ve eserlerini anlama konusunda bizler için önemli bir fırsat niteliğinde olup, bu günlerde ortaya çıkan bağımsızlık mücadelemizin ruhu, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması ve hedeflerine ulaşmasında bizlere güç vermektedir.

Bu düşüncelerle, vefatının 82. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.