Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 29.04.2022 - 19:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1990+ kez okundu.
 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den Ramazan Bayramı Mesajı

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Sevgili Hemşehrilerim; Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede hissedildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı müstesna zamanlardır.  Bayramlar akraba, dost ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı önemli günlerdir. Manevi duyguların yoğun yaşandığı böyle çok özel günlerde çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesine katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdüren COVİD – 19 salgını devletimizin salgının başından beri aldığı tedbirler nedeniyle artık etkisini kaybetmiş görünüyor. Bu nedenle daha önceki yıllarda salgın nedeniyle gönlümüzce yaşayamadığımız bayram coşkumuzu bu bayramda, sevdiklerimize kucak dolusu sarılarak, birlikte doyasıya yaşayabileceğiz.  Özlediğimiz o günlerin coşkusuyla büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperek gönül köprülerimizi bir kez daha buluşturacağız.  Bu bayramda, Antalyalı vatandaşlarımı ve Antalyamızı ziyarete gelen tüm misafirlerimizi, çocukları ile birlikte farklı bir bayram tatili geçirmeleri için Antalya’nın sanat ve kültür merkezi haline gelen Dokuma Bölgesine davet ediyorum. Burada sizler için hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile tanışarak ailelerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz en büyük dileğimizdir. Sizlerin aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte huzur içerisinde bir bayram geçirmeniz için, Kepez Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte bu bayramda da, sizlerin hizmetinde görev başında olacağız. Kepez İletişim Merkezimiz 7/24 vatandaşlarımızın taleplerini dinleyecek ve  Belediye hizmetlerimiz aksatılmadan sürdürülecektir. Yeniden heyecanla kutladığımız günlere ulaştığımız bu güzel bayram günlerinin, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, tüm vatandaşlarımın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Sevgi ve Saygılarımla
Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgili Hemşehrilerim;

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede hissedildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı müstesna zamanlardır. 

Bayramlar akraba, dost ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı önemli günlerdir. Manevi duyguların yoğun yaşandığı böyle çok özel günlerde çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesine katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır.

Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdüren COVİD – 19 salgını devletimizin salgının başından beri aldığı tedbirler nedeniyle artık etkisini kaybetmiş görünüyor. Bu nedenle daha önceki yıllarda salgın nedeniyle gönlümüzce yaşayamadığımız bayram coşkumuzu bu bayramda, sevdiklerimize kucak dolusu sarılarak, birlikte doyasıya yaşayabileceğiz.  Özlediğimiz o günlerin coşkusuyla büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperek gönül köprülerimizi bir kez daha buluşturacağız. 

Bu bayramda, Antalyalı vatandaşlarımı ve Antalyamızı ziyarete gelen tüm misafirlerimizi, çocukları ile birlikte farklı bir bayram tatili geçirmeleri için Antalya’nın sanat ve kültür merkezi haline gelen Dokuma Bölgesine davet ediyorum. Burada sizler için hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile tanışarak ailelerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz en büyük dileğimizdir.

Sizlerin aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte huzur içerisinde bir bayram geçirmeniz için, Kepez Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte bu bayramda da, sizlerin hizmetinde görev başında olacağız. Kepez İletişim Merkezimiz 7/24 vatandaşlarımızın taleplerini dinleyecek ve  Belediye hizmetlerimiz aksatılmadan sürdürülecektir.

Yeniden heyecanla kutladığımız günlere ulaştığımız bu güzel bayram günlerinin, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, tüm vatandaşlarımın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Sevgi ve Saygılarımla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.