Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gündem 29.08.2021 - 21:28, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1540+ kez okundu.
 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zafer'imizin bir yıldönümünü daha kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz.
Saygıdeğer  Hemşehrilerim; Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zafer'imizin bir yıldönümünü daha kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz. 30 Ağustos Zaferi, verilen kurtuluş mücadelesinin büyük bir zaferle sona erip taçlandığı ve tarihe gömülmek istenen bir milletin, küllerinden yeniden doğuşunun dünyaya ilan edildiği bir günün adıdır. Yokluklar içerisinde kazanılan bu zafer, candan ve serden geçenlerin fedakârlıkları ile ortaya konan kutlu bir mücadelenin sonucudur. Anadolu halkı birbirine kenetlenerek tekbir yumruk olarak verdiği Kurtuluş Savaşı'nda, en son Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesini de kazanarak kesin zafere ulaşmıştır. " Ya İstiklal Ya Ölüm" parolası ile elde edilen bu büyük zafer; Türk'ün bağrına dayanan hançerin milletçe sökülüp atılması ve bizleri esir etmek, vatanımızı işgal etmek ve özgürlüğümüzü yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman ordumuzun büyük cesaret, özveri ve inancı ile birlik, beraberlik ve azmin eseri olan bu zafer, ülkemizin geleceğine ilişkin umutları da yeşertmiş, yarınların habercisi olmuş, 30 Ağustos zaferiyle taçlandırılan kurtuluş savaşıyla bizlere bağımsız bir devlet ve aydınlık bir gelecek armağan edilmiştir. 30 Ağustos Zaferini kazandıran, İstiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştıran birlik ve beraberlik ruhu, hiçbir zaman toplumsal hafızamızdan yok olmayacak ve nesilden nesile aktarılacaktır.   Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır. Bu büyük zaferin yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.
Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zafer'imizin bir yıldönümünü daha kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz.

Saygıdeğer  Hemşehrilerim;

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zafer'imizin bir yıldönümünü daha kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz.

30 Ağustos Zaferi, verilen kurtuluş mücadelesinin büyük bir zaferle sona erip taçlandığı ve tarihe gömülmek istenen bir milletin, küllerinden yeniden doğuşunun dünyaya ilan edildiği bir günün adıdır.

Yokluklar içerisinde kazanılan bu zafer, candan ve serden geçenlerin fedakârlıkları ile ortaya konan kutlu bir mücadelenin sonucudur.

Anadolu halkı birbirine kenetlenerek tekbir yumruk olarak verdiği Kurtuluş Savaşı'nda, en son Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesini de kazanarak kesin zafere ulaşmıştır. " Ya İstiklal Ya Ölüm" parolası ile elde edilen bu büyük zafer; Türk'ün bağrına dayanan hançerin milletçe sökülüp atılması ve bizleri esir etmek, vatanımızı işgal etmek ve özgürlüğümüzü yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman ordumuzun büyük cesaret, özveri ve inancı ile birlik, beraberlik ve azmin eseri olan bu zafer, ülkemizin geleceğine ilişkin umutları da yeşertmiş, yarınların habercisi olmuş, 30 Ağustos zaferiyle taçlandırılan kurtuluş savaşıyla bizlere bağımsız bir devlet ve aydınlık bir gelecek armağan edilmiştir.

30 Ağustos Zaferini kazandıran, İstiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştıran birlik ve beraberlik ruhu, hiçbir zaman toplumsal hafızamızdan yok olmayacak ve nesilden nesile aktarılacaktır.  

Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır.

Bu büyük zaferin yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.