Kepez Belediyesi Otizmin Farkında

Gündem 02.04.2021 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2113+ kez okundu.
 

Kepez Belediyesi Otizmin Farkında

Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla makamında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz otizmin farkındayız.
Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla makamında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz otizmin farkındayız. Kepez Belediyesi olarak da, 12 yıldır otistik çocuklarımızla bir aradayız” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, otizmli çocuklarla bir araya geldi. Başkan Tütüncü, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, otizmli çocuk ve ailelerini makamında kabul etti. Çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Tütüncü, “Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, nedeniyle bir aradayız. Ama biz yıllardır birbirimizin farkındayız. Kepez Belediyesi olarak 12 yıldır otistik çocuklarımızla birlikteyiz. Bütün engelli çocuklarımız ve aileleriyle farklı bir gönül bağı kurmaya onlarla hayatı paylaşmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar pek çok projeye birlikte imza attık. Derneğimizle ve dernek başkanımız Demet hanım kardeşimizle, hem otistik çocuklarımıza, hem de onların ailelerine umut olmaya çalıştık. Bundan büyük bir mutluluk duyduk. Şimdi, Kepez Belediyesi kimliğiyle, belediyemiz çatısı altında çok daha güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan dolayı da heyecan içindeyiz. Bu farkındalık gününün hepimize yeni ufuklar açmasını diliyorum. “ diye konuştu. Tütüncü’ye teşekkür Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz da, otizmdeki hızlı artıştan dolayı birleşmiş milletler tarafından 2 Nisan gününün Dünya Farkındalık Günü olarak ilan edildiğini bildirdi. Bizde ülkemizde çeşitli farkındalık faaliyetleri yürütmekteyiz. Kepez Belediyesi Başkanımız Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ederim. 4 yıldır aktif çalışan bir derneğiz. Tesislerin tamamını otizmli çocuklarımıza açtılar. Havuz ve sosyal tesislerin tamamı emrimizde… Tüm belediye başkanlarımıza,  Hakan başkanımızın yaptığı bu çalışmalar örnek olsun” dedi. Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz konuşmasını “Otizmin farkında olalım” diyerek tamamladı.  
Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla makamında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz otizmin farkındayız.

Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla makamında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz otizmin farkındayız. Kepez Belediyesi olarak da, 12 yıldır otistik çocuklarımızla bir aradayız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, otizmli çocuklarla bir araya geldi. Başkan Tütüncü, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, otizmli çocuk ve ailelerini makamında kabul etti. Çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Tütüncü, “Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, nedeniyle bir aradayız. Ama biz yıllardır birbirimizin farkındayız. Kepez Belediyesi olarak 12 yıldır otistik çocuklarımızla birlikteyiz. Bütün engelli çocuklarımız ve aileleriyle farklı bir gönül bağı kurmaya onlarla hayatı paylaşmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar pek çok projeye birlikte imza attık. Derneğimizle ve dernek başkanımız Demet hanım kardeşimizle, hem otistik çocuklarımıza, hem de onların ailelerine umut olmaya çalıştık. Bundan büyük bir mutluluk duyduk. Şimdi, Kepez Belediyesi kimliğiyle, belediyemiz çatısı altında çok daha güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Bundan dolayı da heyecan içindeyiz. Bu farkındalık gününün hepimize yeni ufuklar açmasını diliyorum. “ diye konuştu.

Tütüncü’ye teşekkür

Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz da, otizmdeki hızlı artıştan dolayı birleşmiş milletler tarafından 2 Nisan gününün Dünya Farkındalık Günü olarak ilan edildiğini bildirdi. Bizde ülkemizde çeşitli farkındalık faaliyetleri yürütmekteyiz. Kepez Belediyesi Başkanımız Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ederim. 4 yıldır aktif çalışan bir derneğiz. Tesislerin tamamını otizmli çocuklarımıza açtılar. Havuz ve sosyal tesislerin tamamı emrimizde… Tüm belediye başkanlarımıza,  Hakan başkanımızın yaptığı bu çalışmalar örnek olsun” dedi. Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz konuşmasını “Otizmin farkında olalım” diyerek tamamladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.