Kepez Belediyespor BAL’a Devam

Spor 20.07.2019 - 00:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3194+ kez okundu.
 

Kepez Belediyespor BAL’a Devam

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL), 2.si olan ve Ziraat Türkiye Kupasında oynamaya hak kazanan Kepez Belediyespor futbol takımı, 2019-2020 sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligine hazırlanıyor.
Antalya’nın merkezde Bal liginde tek temsilcisi olan Kepez Belediyespor futbol takımı, antrenmanlara hız verdi. 2019-2020 sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligine hazırlanan Kepez Belediyespor futbol takımı, geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL), 2.si olmuş ve Ziraat Türkiye Kupasında oynamaya hak kazanmıştı. Bu sene gençlere daha çok şans verileceğine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu yıl gençlerimizden oluşan bir kadro ile lige çıkacağız. Antalyamızı bu yılda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Kepez Belediyespor olarak, Antalya futboluna bugüne kadar sağladığımız katkıyı her zaman ki gibi, devam ettireceğiz. Biz şampiyonluk için değil, Antalya futboluna katkı sağmak için yola çıktık. Futbol kamuoyunu da gençlerimizi desteklemeye ve gençlerimizin önünü açmaya çağırıyoruz.” dedi. Sadece A takımına değil, Kepez Belediyespor’un bütün spor branşlarının alt yapısına büyük önem verdiklerine değinen Başkan Tütüncü, “Daha da güçlendireceğimiz altyapılarımız ile buradan yetiştirdiğimiz gençlerimizle A takımlarımızı daha da güçlendireceğiz. İler ki dönemlerde hedeflerimizi büyüteceğimiz bu gençlerimizle üst liglere yürümek istiyoruz” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL), 2.si olan ve Ziraat Türkiye Kupasında oynamaya hak kazanan Kepez Belediyespor futbol takımı, 2019-2020 sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligine hazırlanıyor.

Antalya’nın merkezde Bal liginde tek temsilcisi olan Kepez Belediyespor futbol takımı, antrenmanlara hız verdi. 2019-2020 sezonu Bölgesel Amatör Futbol Ligine hazırlanan Kepez Belediyespor futbol takımı, geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL), 2.si olmuş ve Ziraat Türkiye Kupasında oynamaya hak kazanmıştı. Bu sene gençlere daha çok şans verileceğine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu yıl gençlerimizden oluşan bir kadro ile lige çıkacağız. Antalyamızı bu yılda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Kepez Belediyespor olarak, Antalya futboluna bugüne kadar sağladığımız katkıyı her zaman ki gibi, devam ettireceğiz. Biz şampiyonluk için değil, Antalya futboluna katkı sağmak için yola çıktık. Futbol kamuoyunu da gençlerimizi desteklemeye ve gençlerimizin önünü açmaya çağırıyoruz.” dedi.

Sadece A takımına değil, Kepez Belediyespor’un bütün spor branşlarının alt yapısına büyük önem verdiklerine değinen Başkan Tütüncü, “Daha da güçlendireceğimiz altyapılarımız ile buradan yetiştirdiğimiz gençlerimizle A takımlarımızı daha da güçlendireceğiz. İler ki dönemlerde hedeflerimizi büyüteceğimiz bu gençlerimizle üst liglere yürümek istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.