Kepez’de Bahar Temizliği

Gündem 02.05.2019 - 22:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1665+ kez okundu.
 

Kepez’de Bahar Temizliği

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 68 mahallede yürütülmesi planlanan bahar temizliği startını Dokuma bölgesindeki Zafer Mahallesi’nden verdi.
Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 68 mahallenin cadde, sokak ve bulvarlarında bahar temizliğine başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 68 mahallede yürütülmesi planlanan bahar temizliği startını Dokuma bölgesindeki Zafer Mahallesi’nden verdi. Temizlik çalışmaları başlamadan önce cadde, sokak ve bulvarların temizliğini sağlayacak olan belediye çalışanları ile tek tek tokalaşan Başkan Tütüncü, her birerine de üstlenecekleri çalışmadan dolayı teşekkür etti. Kepez’in sokakları deterjanla yıkanıyor Doğanın uyandığını, ağaçların yeşillendiğini, çevrenin bambaşka bir güzelliğe büründüğünü belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Doğanın bahar ayındaki bu güzelliğine cadde ve sokaklarımızı güzel bir temizleyerek katkıda bulunalım istedik. Belediyemizin temizlik ekipleri, çevre sağlık ekipleri yine aynı şekilde park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri Kepez’in bütün sokaklarını temizlemeye başladılar. Elbirliği ile şehrimizi mis gibi bir bahara hazırlıyoruz. Kepez’in bütün cadde ve sokaklarını ilaçlı, deterjanlı sularla yıkıyoruz ve temizliyoruz. “ dedi. Cadde ve sokaklar pırıl pırıl Kepez’de bahar temizliğinin bambaşka bir heyecanla devam ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “Mayıs ayı içerisinde bütün cadde ve kaldırımlarımızı, bütün sokaklarımızı temizlemek suretiyle bambaşka bir güzelliği hemşehrilerimize armağan etmiş olacağız. Ben bu yoğun çalışmada görev yapan çok değerli kardeşlerime, Kepez’in temizliğini bir gönül işi safiyetinde yürüten temizlik işleri personelimize çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in 68 mahallesinde yürütülecek olan bahar temizliğinin trafiği aksatmayacak bölgelerde gündüz, bazı bölgelerde de akşam yapılacağını ve çalışmalar sırasında trafiğin aksatılmayacağını da sözlerine ekledi. Kepez’in 68 mahallesinde bahar temizliği Zafer Mahallesi’nden başlayan bahar temizliği sırasında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Belediye Başkan Yarımcıları Orhan Kocaağa ve Sebahat Adanır ile Temizlik İşleri Müdür Vekili Mehmet Yazıcı eşlik etti. Kepez Belediyesi’nin 68 Mahallesinde başlayan bahar temizliğinde su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürge ile cadde ve sokaklar tek tek ilaçlı ve deterjanlı sularla yıkanıyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 68 mahallede yürütülmesi planlanan bahar temizliği startını Dokuma bölgesindeki Zafer Mahallesi’nden verdi.

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 68 mahallenin cadde, sokak ve bulvarlarında bahar temizliğine başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 68 mahallede yürütülmesi planlanan bahar temizliği startını Dokuma bölgesindeki Zafer Mahallesi’nden verdi. Temizlik çalışmaları başlamadan önce cadde, sokak ve bulvarların temizliğini sağlayacak olan belediye çalışanları ile tek tek tokalaşan Başkan Tütüncü, her birerine de üstlenecekleri çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Kepez’in sokakları deterjanla yıkanıyor

Doğanın uyandığını, ağaçların yeşillendiğini, çevrenin bambaşka bir güzelliğe büründüğünü belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Doğanın bahar ayındaki bu güzelliğine cadde ve sokaklarımızı güzel bir temizleyerek katkıda bulunalım istedik. Belediyemizin temizlik ekipleri, çevre sağlık ekipleri yine aynı şekilde park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri Kepez’in bütün sokaklarını temizlemeye başladılar. Elbirliği ile şehrimizi mis gibi bir bahara hazırlıyoruz. Kepez’in bütün cadde ve sokaklarını ilaçlı, deterjanlı sularla yıkıyoruz ve temizliyoruz. “ dedi.

Cadde ve sokaklar pırıl pırıl

Kepez’de bahar temizliğinin bambaşka bir heyecanla devam ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “Mayıs ayı içerisinde bütün cadde ve kaldırımlarımızı, bütün sokaklarımızı temizlemek suretiyle bambaşka bir güzelliği hemşehrilerimize armağan etmiş olacağız. Ben bu yoğun çalışmada görev yapan çok değerli kardeşlerime, Kepez’in temizliğini bir gönül işi safiyetinde yürüten temizlik işleri personelimize çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in 68 mahallesinde yürütülecek olan bahar temizliğinin trafiği aksatmayacak bölgelerde gündüz, bazı bölgelerde de akşam yapılacağını ve çalışmalar sırasında trafiğin aksatılmayacağını da sözlerine ekledi.

Kepez’in 68 mahallesinde bahar temizliği

Zafer Mahallesi’nden başlayan bahar temizliği sırasında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Belediye Başkan Yarımcıları Orhan Kocaağa ve Sebahat Adanır ile Temizlik İşleri Müdür Vekili Mehmet Yazıcı eşlik etti. Kepez Belediyesi’nin 68 Mahallesinde başlayan bahar temizliğinde su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürge ile cadde ve sokaklar tek tek ilaçlı ve deterjanlı sularla yıkanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.