Kepez’de Bayram Denetimi

Belediyeler 31.05.2019 - 22:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2349+ kez okundu.
 

Kepez’de Bayram Denetimi

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerini mercek altına aldı.
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala tatlı imalathaneleri ve pastanelerdeki denetimleri sıklaştırdı. Ramazan ayı boyunca sık sık gerçekleştirilen denetimler ile vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlayan Kepez Belediyesi Zabıta Ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla da gerekli tedbirleri aldı. Tatlı ve unlu mamül imalathaneleri başta olmak üzere satış noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde; temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, ürünlerin son kullanım tarihleri, gramaj ve saklama koşulları denetlendi. Denetimlere bayramda da devam Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram denetimlerinde özellikle  çikolata, lokum, şeker, pasta ve tatlı üretimi yapan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık  veriyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, kurallara uymayan işyerlerine uyarı ve cezai işlem uygularken, müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmelere de teşekkür ediliyor. Ramazan ayında devam eden denetimler, vatandaşların her hangi bir mağduriyete uğramaması için Ramazan Bayramı boyunca da devam edecek.  
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan işyerlerini mercek altına aldı.

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala tatlı imalathaneleri ve pastanelerdeki denetimleri sıklaştırdı. Ramazan ayı boyunca sık sık gerçekleştirilen denetimler ile vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlayan Kepez Belediyesi Zabıta Ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla da gerekli tedbirleri aldı. Tatlı ve unlu mamül imalathaneleri başta olmak üzere satış noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde; temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, ürünlerin son kullanım tarihleri, gramaj ve saklama koşulları denetlendi.

Denetimlere bayramda da devam

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram denetimlerinde özellikle  çikolata, lokum, şeker, pasta ve tatlı üretimi yapan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık  veriyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, kurallara uymayan işyerlerine uyarı ve cezai işlem uygularken, müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmelere de teşekkür ediliyor. Ramazan ayında devam eden denetimler, vatandaşların her hangi bir mağduriyete uğramaması için Ramazan Bayramı boyunca da devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.