Kepez’de En Güzel Sabahlar Müzikle Başlar

Kültür-Sanat 04.10.2021 - 20:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1658+ kez okundu.
 

Kepez’de En Güzel Sabahlar Müzikle Başlar

Kepez Belediye personeli haftanın ilk mesai gününe muhteşem bir müzik ziyafetiyle başladı.
Kepez Belediye personeli haftanın ilk mesai gününe muhteşem bir müzik ziyafetiyle başladı. Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu’nun (MÜZSAN) müzisyenleri, belediye personeli ve belediyeye gelen vatandaşları mini konserle karşıladı.  Sanata ve sanatçıya büyük önem veren Kepez Belediyesi, haftanın ilk mesai günün de çalışanlarına ve belediyeye gelen vatandaşlara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Belediye personelinin haftanın ilk iş gününe yüksek motivasyonla başlaması, vatandaşların daha hoş karşılanması amacıyla, Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu’nun(MÜZSAN) müzisyenleri tarafından mini konser verildi. Belediye hizmet binasının ana girişinde, orkestradan yükselen müzik sesiyle karşılanan personel ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kimileri cep telefonları ile anı ölümsüzleştirmek isterken, kimileride flüt, çello, gitar ve kemandan çıkan muhteşem seslerin buluşmasına nağmelerle eşlik etti. Belediye personeli, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün jesti karşısında çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Kültür ve sanata çok önem veren, her şeyden önce personelini önemseyen başkanımıza çok çok teşekkür ederiz” dediler.  Kepez Belediyesi, çalışanlarının haftaya yüksek motivasyonla başlamasını sağlamak, vatandaşları daha hoş karşılamak amacıyla müzikle iletişim yollarını açmayı hedeflediği müzik ziyafeti her haftanın ilk iş gününde devam edecek.  
Kepez Belediye personeli haftanın ilk mesai gününe muhteşem bir müzik ziyafetiyle başladı.

Kepez Belediye personeli haftanın ilk mesai gününe muhteşem bir müzik ziyafetiyle başladı. Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu’nun (MÜZSAN) müzisyenleri, belediye personeli ve belediyeye gelen vatandaşları mini konserle karşıladı. 

Sanata ve sanatçıya büyük önem veren Kepez Belediyesi, haftanın ilk mesai günün de çalışanlarına ve belediyeye gelen vatandaşlara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Belediye personelinin haftanın ilk iş gününe yüksek motivasyonla başlaması, vatandaşların daha hoş karşılanması amacıyla, Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu’nun(MÜZSAN) müzisyenleri tarafından mini konser verildi. Belediye hizmet binasının ana girişinde, orkestradan yükselen müzik sesiyle karşılanan personel ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kimileri cep telefonları ile anı ölümsüzleştirmek isterken, kimileride flüt, çello, gitar ve kemandan çıkan muhteşem seslerin buluşmasına nağmelerle eşlik etti. Belediye personeli, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün jesti karşısında çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Kültür ve sanata çok önem veren, her şeyden önce personelini önemseyen başkanımıza çok çok teşekkür ederiz” dediler.  Kepez Belediyesi, çalışanlarının haftaya yüksek motivasyonla başlamasını sağlamak, vatandaşları daha hoş karşılamak amacıyla müzikle iletişim yollarını açmayı hedeflediği müzik ziyafeti her haftanın ilk iş gününde devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.