Kepez'de Hakan Tütüncü, Büyükşehir'de Menderes Türel İle Durmak Yok Yola Devam

Politika 20.03.2019 - 16:16, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1815+ kez okundu.
 

Kepez'de Hakan Tütüncü, Büyükşehir'de Menderes Türel İle Durmak Yok Yola Devam

Kepez'de Yola Devam Kararlılığı
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kepez'in Varsak ve Sütçüler mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı Kepez Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel için destek istedi. Kepez Antalya'nın Yeni Cazibe Merkezi TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kepez'in Varsak ve Sütcüler Mahallelerinde toplantılara katıldı ve vatandaşlara hitap etti. Yoğun ve coşkulu katılımın olduğu mitinglerde konuşan Atay Uslu,  Kepez İlçesinin Ak Parti Belediyeciliği ile bir cazibe merkezi haline geldiğini, çok güzel projelerin hayata geçtiğini, Hafif raylı sistemin rekor bir hız ile inşaa edildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldığını anlattı. Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: "Hakan Tütüncü ve  Menderes Türel  ile Kepez tarihinin en büyük yatırımlarını aldı.  İnsana hizmeti esas alan kadrolarımız var.  Vizyon sahibi, proje sahibi, eser üreten başkanlarımız var. Antalya sevdalısı Milletvekillerimiz var.  Antalyalı Dışişleri Bakanımız var. Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımız bir yandan bayrağımızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandırıyor, diğer yandan yorulmadan  şehrimiz için çalışıyor ve  her projenin gerçekleşmesinde emeği var, her eserin altında  imzası var." Biz Sırtımızı Milletimize Dayadık. Atay Uslu yola devam kararı ve kararlılığı için Kepez'e teşekkür ederek şunları ifade etti: "Hakan Tütüncü vizyonuyla, heyecanıyla, projeleriyle hedef yükselterek yoluna devam ediyor. Önce millet önce memleket diyen ekibimiz var, Cumhur ittifakımız var. Biz talimatı yalnızca milletten alırız, sırtımızı millete yaslarız, millet ve memleket için çalışanlarla yürürüz. Biz cana bakarız, kim kim ile yürüyor ona bakarız.  Sırtını terör örgütlerine dayayanlarla, onlarla yürüyenleri milletimizde, Antalya'nın güzel insanları da görüyor. Zillet içine düşenlerin Türkiye'ye faydası olmasını bırakın, zararı var. Onlara Osmanlı tokatını milletimiz vuracaktır. Milletimize güveniyoruz. Destek sizden hizmet Menderes Türel'den, Hakan Tütüncü'den. "  
Kepez'de Yola Devam Kararlılığı

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kepez'in Varsak ve Sütçüler mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı Kepez Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel için destek istedi.

Kepez Antalya'nın Yeni Cazibe Merkezi

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kepez'in Varsak ve Sütcüler Mahallelerinde toplantılara katıldı ve vatandaşlara hitap etti. Yoğun ve coşkulu katılımın olduğu mitinglerde konuşan Atay Uslu,  Kepez İlçesinin Ak Parti Belediyeciliği ile bir cazibe merkezi haline geldiğini, çok güzel projelerin hayata geçtiğini, Hafif raylı sistemin rekor bir hız ile inşaa edildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldığını anlattı. Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: "Hakan Tütüncü ve  Menderes Türel  ile Kepez tarihinin en büyük yatırımlarını aldı.  İnsana hizmeti esas alan kadrolarımız var.  Vizyon sahibi, proje sahibi, eser üreten başkanlarımız var. Antalya sevdalısı Milletvekillerimiz var.  Antalyalı Dışişleri Bakanımız var. Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımız bir yandan bayrağımızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandırıyor, diğer yandan yorulmadan  şehrimiz için çalışıyor ve  her projenin gerçekleşmesinde emeği var, her eserin altında  imzası var."

Biz Sırtımızı Milletimize Dayadık.

Atay Uslu yola devam kararı ve kararlılığı için Kepez'e teşekkür ederek şunları ifade etti: "Hakan Tütüncü vizyonuyla, heyecanıyla, projeleriyle hedef yükselterek yoluna devam ediyor. Önce millet önce memleket diyen ekibimiz var, Cumhur ittifakımız var. Biz talimatı yalnızca milletten alırız, sırtımızı millete yaslarız, millet ve memleket için çalışanlarla yürürüz. Biz cana bakarız, kim kim ile yürüyor ona bakarız.  Sırtını terör örgütlerine dayayanlarla, onlarla yürüyenleri milletimizde, Antalya'nın güzel insanları da görüyor. Zillet içine düşenlerin Türkiye'ye faydası olmasını bırakın, zararı var. Onlara Osmanlı tokatını milletimiz vuracaktır. Milletimize güveniyoruz. Destek sizden hizmet Menderes Türel'den, Hakan Tütüncü'den. "

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.