Kepez’de Off-Road Heyecanı Başlıyor

Belediyeler 12.11.2021 - 21:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1918+ kez okundu.
 

Kepez’de Off-Road Heyecanı Başlıyor

Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışı 14 Kasım Pazar günü saat 11.00’da DokumaPark’ta start alacak.
Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışı 14 Kasım Pazar günü saat 11.00’da DokumaPark’ta start alacak.   Kepez’de heyecan bitmek bilmiyor. Otodrag, motodrag yarışlarından sonra Kepez, Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi’nin katkıları Antalya Off-Road ve Motor Sporları Kulübü Derneği işbirliğiyle DokumaPark Off-Road pistinde düzenlenecek yarışlar, cumartesi günü test sürüşleriyle başlayacak. 14 Kasım Pazar günü ödüllü ve halk katılımlı parkur turlarıyla devam edecek yarışlarda, 23 özel modifiyeli araç ve 46 yarışçı heyecan dolu bir mücadele sergileyecek. Sakarya, Kahraman Maraş, Adana, Kilis, Osmaniye, Fethiye, Denizli gibi Türkiye’nin dört bir köşesinden katılacak yarışmacılar, 19 özel engelden oluşan 2500 metrelik zorlu etaplardan geçecekler. Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışı, 14 Kasım Pazar günü yarışların ardından ödül töreni ile sona erecek.
Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışı 14 Kasım Pazar günü saat 11.00’da DokumaPark’ta start alacak.

Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışı 14 Kasım Pazar günü saat 11.00’da DokumaPark’ta start alacak.  

Kepez’de heyecan bitmek bilmiyor. Otodrag, motodrag yarışlarından sonra Kepez, Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi’nin katkıları Antalya Off-Road ve Motor Sporları Kulübü Derneği işbirliğiyle DokumaPark Off-Road pistinde düzenlenecek yarışlar, cumartesi günü test sürüşleriyle başlayacak. 14 Kasım Pazar günü ödüllü ve halk katılımlı parkur turlarıyla devam edecek yarışlarda, 23 özel modifiyeli araç ve 46 yarışçı heyecan dolu bir mücadele sergileyecek. Sakarya, Kahraman Maraş, Adana, Kilis, Osmaniye, Fethiye, Denizli gibi Türkiye’nin dört bir köşesinden katılacak yarışmacılar, 19 özel engelden oluşan 2500 metrelik zorlu etaplardan geçecekler. Akdeniz Off-Road Kupası 2. Ayak yarışı, 14 Kasım Pazar günü yarışların ardından ödül töreni ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.