Kepez’de Örnek Açılış

Gündem 19.07.2020 - 20:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2894+ kez okundu.
 

Kepez’de Örnek Açılış

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi adına kendi elleriyle yaptığı, yanında sokak hayvanlarının da su içebileceği küvet bulunan çeşmenin açılış kurdelesini kesti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi adına kendi elleriyle yaptığı, yanında sokak hayvanlarının da su içebileceği küvet bulunan çeşmenin açılış kurdelesini kesti.  Başkan Tütüncü, örnek davranışından dolayı hayırseveri kutladı. İlçesinde açılıştan açılışa koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu sefer hem insanlara, hem de sokak hayvanlarına fayda sağlayacak örnek bir açılış sevincine ortak oldu. Başkan Tütüncü, hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi ‘Hidayet Hanım’ adına kendi elleriyle yaptığı ve yanında sokak hayvanlarının da su içebileceği küvet bulunan çeşmenin açılışına katıldı. Duygu ve düşüncelerini aktaran Başkan Tütüncü, “Bugün çok anlamlı bir açılışta bir araya geldik. Çok güzel olmuş, şirin olmuş. Halil abimize çok teşekkür ediyoruz. Sadece insanları değil, sokak hayvanlarını da düşündüğü için. Örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum.” dedi.  Sokak hayvanlarına özel küvet Çeşmeyi önce kedi ve köpekler için düşündüğünü belirten Hayırsever Halil Kaplan’da, “Sokak hayvanları için bu hayrata niyet ettim. Sonuçta herkes kullanacak. Buradan hem vatandaşlar, hem de sokak hayvanları su içecek. Bu işin öncülüğünü yapayım istedim.” diye konuştu. Duygu ve düşüncelerin dile getirilmesinin ardından hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi adına kendi elleriyle yaptığı ‘Hidayet Hanım Hayratı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Başkan Tütüncü, hayırsever Kaplan ile beraber kesti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi adına kendi elleriyle yaptığı, yanında sokak hayvanlarının da su içebileceği küvet bulunan çeşmenin açılış kurdelesini kesti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi adına kendi elleriyle yaptığı, yanında sokak hayvanlarının da su içebileceği küvet bulunan çeşmenin açılış kurdelesini kesti.  Başkan Tütüncü, örnek davranışından dolayı hayırseveri kutladı.

İlçesinde açılıştan açılışa koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu sefer hem insanlara, hem de sokak hayvanlarına fayda sağlayacak örnek bir açılış sevincine ortak oldu. Başkan Tütüncü, hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi ‘Hidayet Hanım’ adına kendi elleriyle yaptığı ve yanında sokak hayvanlarının da su içebileceği küvet bulunan çeşmenin açılışına katıldı. Duygu ve düşüncelerini aktaran Başkan Tütüncü, “Bugün çok anlamlı bir açılışta bir araya geldik. Çok güzel olmuş, şirin olmuş. Halil abimize çok teşekkür ediyoruz. Sadece insanları değil, sokak hayvanlarını da düşündüğü için. Örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum.” dedi. 

Sokak hayvanlarına özel küvet

Çeşmeyi önce kedi ve köpekler için düşündüğünü belirten Hayırsever Halil Kaplan’da, “Sokak hayvanları için bu hayrata niyet ettim. Sonuçta herkes kullanacak. Buradan hem vatandaşlar, hem de sokak hayvanları su içecek. Bu işin öncülüğünü yapayım istedim.” diye konuştu. Duygu ve düşüncelerin dile getirilmesinin ardından hayırsever Halil Kaplan’ın rahmetli annesi adına kendi elleriyle yaptığı ‘Hidayet Hanım Hayratı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Başkan Tütüncü, hayırsever Kaplan ile beraber kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.