Kepez’den 3 Mahalleye Rekor Asfalt

Belediyeler 28.07.2019 - 20:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2316+ kez okundu.
 

Kepez’den 3 Mahalleye Rekor Asfalt

Kepez Belediyesi, Varsak Karşıyaka, Aktoprak, Aydoğmuş mahallelerinin yollarını sıcak asfaltla kaplayarak, bölge sakinlerine konforlu yol hizmeti sunuyor. Son 10 yılda bölgede 74 km asfalt çalışması gerçekleştirildi.
Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl aldığı meclis kararıyla 50 bine yaklaşan nüfusu ve 2 bin hektarlık alanıyla ilçenin en büyük mahallesi olan Varsak Karşıyaka’yı, üç mahalleye bölmüştü. Hizmetlerin daha hızlı yapılabilmesi amacıyla alınan karar sonrası mahallelerin isimleri Varsak Karşıyaka, Aktoprak ve Aydoğmuş olmuştu. 3 mahalleye 15 bin ton asfalt Kepez Belediyesi, bu üç mahalledeki temel belediyecilik hizmetlerini artırarak sürdürüyor. Bölge sakinlerinin en önemli isteği olan sıcak asfalt talebi de hızlı bir şekilde karşılanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yılın ilk 6 ayında bölgede 15 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölgedeki Oruç Reis, Oğuz Özkan, Ergenekon Caddeleri, sıcak asfalt ve yol çizgisi çalışmalarıyla modern görünüme kavuşturuldu. Fen İşleri ekipleri, sadece caddeleri değil ara yolları da sıcak asfaltla kapladı. Sıcak asfaltı yapılan yolların çevresinde parke kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, komşu mahalleler Varsak Karşıyaka, Aktoprak ve Aydoğmuş mahallelerinde, son 10 yılda 74 km uzunluğunda 90 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlattı.   Antalya-Manavgat arası kadar asfalt Bölge sakinlerine, kaliteli ve konforlu yol hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktaran Başkan Tütüncü, “50 bine yaklaşan nüfusu ve 2 bin hektarlık alanıyla ilçenin en büyük mahallesi olan Varsak Karşıyaka’yı, hizmetlerin daha kaliteli ve etkin yapılabilmesi amacıyla üç mahalleye bölmüştük. Bugüne kadar bölgede rekor seviyede gerçekleştirdiğimiz temel belediyecilik hizmetlerimiz, büyüyerek devam ediyor. Üç mahalledeki hemşehrilerimizin en önemli talebi asfalttı. Plan ve program içerisinde bu talebi karşılıyoruz. Bu yılın ilk 6 ayında bölgede 15 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bugüne kadar üç mahallede 74 km asfalt çalışması yaptık. Merkez ile Manavgat arasındaki yol mesafesinin 79 km olduğunu düşündüğümüzde bölgedeki asfalt hizmetinin büyüklüğü daha iyi anlaşılmış olacak. Planlama dâhilinde üç mahallemizdeki asfalt çalışmalarımız önümüzdeki aylarda da devam edecek.” açıklamasını yaptı.
Kepez Belediyesi, Varsak Karşıyaka, Aktoprak, Aydoğmuş mahallelerinin yollarını sıcak asfaltla kaplayarak, bölge sakinlerine konforlu yol hizmeti sunuyor. Son 10 yılda bölgede 74 km asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl aldığı meclis kararıyla 50 bine yaklaşan nüfusu ve 2 bin hektarlık alanıyla ilçenin en büyük mahallesi olan Varsak Karşıyaka’yı, üç mahalleye bölmüştü. Hizmetlerin daha hızlı yapılabilmesi amacıyla alınan karar sonrası mahallelerin isimleri Varsak Karşıyaka, Aktoprak ve Aydoğmuş olmuştu.

3 mahalleye 15 bin ton asfalt
Kepez Belediyesi, bu üç mahalledeki temel belediyecilik hizmetlerini artırarak sürdürüyor. Bölge sakinlerinin en önemli isteği olan sıcak asfalt talebi de hızlı bir şekilde karşılanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yılın ilk 6 ayında bölgede 15 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölgedeki Oruç Reis, Oğuz Özkan, Ergenekon Caddeleri, sıcak asfalt ve yol çizgisi çalışmalarıyla modern görünüme kavuşturuldu. Fen İşleri ekipleri, sadece caddeleri değil ara yolları da sıcak asfaltla kapladı. Sıcak asfaltı yapılan yolların çevresinde parke kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, komşu mahalleler Varsak Karşıyaka, Aktoprak ve Aydoğmuş mahallelerinde, son 10 yılda 74 km uzunluğunda 90 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlattı.
 
Antalya-Manavgat arası kadar asfalt
Bölge sakinlerine, kaliteli ve konforlu yol hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktaran Başkan Tütüncü, “50 bine yaklaşan nüfusu ve 2 bin hektarlık alanıyla ilçenin en büyük mahallesi olan Varsak Karşıyaka’yı, hizmetlerin daha kaliteli ve etkin yapılabilmesi amacıyla üç mahalleye bölmüştük. Bugüne kadar bölgede rekor seviyede gerçekleştirdiğimiz temel belediyecilik hizmetlerimiz, büyüyerek devam ediyor. Üç mahalledeki hemşehrilerimizin en önemli talebi asfalttı. Plan ve program içerisinde bu talebi karşılıyoruz. Bu yılın ilk 6 ayında bölgede 15 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bugüne kadar üç mahallede 74 km asfalt çalışması yaptık. Merkez ile Manavgat arasındaki yol mesafesinin 79 km olduğunu düşündüğümüzde bölgedeki asfalt hizmetinin büyüklüğü daha iyi anlaşılmış olacak. Planlama dâhilinde üç mahallemizdeki asfalt çalışmalarımız önümüzdeki aylarda da devam edecek.” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.