Kepez’den ‘Dünya Temizlik Günü’nde Çöp Toplama Etkinliği

Belediyeler 19.09.2021 - 19:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1932+ kez okundu.
 

Kepez’den ‘Dünya Temizlik Günü’nde Çöp Toplama Etkinliği

Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüler Derneği işbirliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Masa Dağı’ndaki temizlik etkinliğinde 2 kamyon geri dönüşebilir atık toplandı.
Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüler Derneği işbirliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Masa Dağı’ndaki temizlik etkinliğinde 2 kamyon geri dönüşebilir atık toplandı.  Dünya Temizlik Günü kapsamında, çevreciler Kepez’de buluştu. Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüler Derneği işbirliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Masa Dağı’ndaki etkinliğe Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy ve çok sayıda çevre dostu katıldı. Temiz bir çevre için düzenlenen etkinlikte, doğaya atılan çöpler büyük bir özenle toplandı. 18 Eylül Dünya Temizlik günü sebebi ile çevrecilerin ve Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği çalışmada 2 kamyon geri dönüşebilir atık toplandı.  Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, toplanan çöplerin çoğunluğunun insanlar tarafından doğaya gelişi güzel atılan cam şişe, plastik su şişesi, poşet, teneke içecek kutuları olduğunu bildirdi. Dünya Temizlik Günü 2008 yılında küçük bir Baltık ülkesi olan Estonya’da ortaya çıkan Let’s Do It hareketi ‘Atıksız Bir Dünya’ mottosu ile her yıl Eylül ayında Dünya Temizlik Günü gerçekleştirerek çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına çalışmalarını yürütmektedir. Günümüzde 180 ülke faaliyetlerini yürüten Let’s Do It! Hareketi dünyanın en büyük sivil çevre hareketidir. 2016 yılından beri ülkemizde Sivil Yaşam Derneği himayesinde çalışmalarını yürüten Let’s Do It Türkiye Ulusal Ekibi tarafından organize edilmektedir. Her yıl Eylül ayında bütün Dünya’da eş zamanlı gerçekleşen Dünya Temizlik Günü ile birlikte çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.
Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüler Derneği işbirliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Masa Dağı’ndaki temizlik etkinliğinde 2 kamyon geri dönüşebilir atık toplandı.

Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüler Derneği işbirliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Masa Dağı’ndaki temizlik etkinliğinde 2 kamyon geri dönüşebilir atık toplandı. 

Dünya Temizlik Günü kapsamında, çevreciler Kepez’de buluştu. Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüler Derneği işbirliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Masa Dağı’ndaki etkinliğe Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy ve çok sayıda çevre dostu katıldı. Temiz bir çevre için düzenlenen etkinlikte, doğaya atılan çöpler büyük bir özenle toplandı. 18 Eylül Dünya Temizlik günü sebebi ile çevrecilerin ve Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği çalışmada 2 kamyon geri dönüşebilir atık toplandı.  Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, toplanan çöplerin çoğunluğunun insanlar tarafından doğaya gelişi güzel atılan cam şişe, plastik su şişesi, poşet, teneke içecek kutuları olduğunu bildirdi.

Dünya Temizlik Günü

2008 yılında küçük bir Baltık ülkesi olan Estonya’da ortaya çıkan Let’s Do It hareketi ‘Atıksız Bir Dünya’ mottosu ile her yıl Eylül ayında Dünya Temizlik Günü gerçekleştirerek çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına çalışmalarını yürütmektedir. Günümüzde 180 ülke faaliyetlerini yürüten Let’s Do It! Hareketi dünyanın en büyük sivil çevre hareketidir. 2016 yılından beri ülkemizde Sivil Yaşam Derneği himayesinde çalışmalarını yürüten Let’s Do It Türkiye Ulusal Ekibi tarafından organize edilmektedir. Her yıl Eylül ayında bütün Dünya’da eş zamanlı gerçekleşen Dünya Temizlik Günü ile birlikte çöp körlüğünü yenmek ve farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.