Kepez’den İlçenin Dört Bir Yanına Konforlu Yollar

Belediyeler 04.07.2022 - 01:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2540+ kez okundu.
 

Kepez’den İlçenin Dört Bir Yanına Konforlu Yollar

İlçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturan Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi Turgut Özal Caddesinde yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.
İlçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturan Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi Turgut Özal Caddesinde yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için ilçenin dört bir yanına konforlu yol hizmeti götürmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında; Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Turgut Özal Caddesinde yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Baraj Mahallesi Turgut Özal Caddesinde planlaması yapılan asfalt serim çalışmaları için hazırlıklar başladı. İş makineleri ile yollarda kot uygulaması yapılarak yolun yüksekliği ayarlanıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Turgut Özal Caddesine ortalama 10.000 metrekarelik alana yaklaşık 2000 ton PMT (plent miks temel) doku malzemesi kullanarak zemin asfalt için uygun hale getiriliyor. 2650 metre uzunluğundaki Turgut Özal Caddesinin yol genişliği iki farklı bölümden oluşuyor. Genişliği iki farklı bölümden oluşan yol çalışmasının 1200 metrelik bölümdeki eni 8.5 metreden oluşurken 1450 metrelik bölümündeki eni ise 4 metreden oluşuyor. Fen işleri ekiplerinin zemin çalışmalarının ardından Turgut Özal Caddesindeki 16.000 metrekarelik alana 3250 ton binder asfalt dökülmesi planlanıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 68 mahallesini konforlu yollarla buluşturmak için gece gündüz çalışıyor.
İlçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturan Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi Turgut Özal Caddesinde yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

İlçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturan Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi Turgut Özal Caddesinde yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kepez Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için ilçenin dört bir yanına konforlu yol hizmeti götürmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında; Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Turgut Özal Caddesinde yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Baraj Mahallesi Turgut Özal Caddesinde planlaması yapılan asfalt serim çalışmaları için hazırlıklar başladı. İş makineleri ile yollarda kot uygulaması yapılarak yolun yüksekliği ayarlanıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Turgut Özal Caddesine ortalama 10.000 metrekarelik alana yaklaşık 2000 ton PMT (plent miks temel) doku malzemesi kullanarak zemin asfalt için uygun hale getiriliyor. 2650 metre uzunluğundaki Turgut Özal Caddesinin yol genişliği iki farklı bölümden oluşuyor. Genişliği iki farklı bölümden oluşan yol çalışmasının 1200 metrelik bölümdeki eni 8.5 metreden oluşurken 1450 metrelik bölümündeki eni ise 4 metreden oluşuyor. Fen işleri ekiplerinin zemin çalışmalarının ardından Turgut Özal Caddesindeki 16.000 metrekarelik alana 3250 ton binder asfalt dökülmesi planlanıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 68 mahallesini konforlu yollarla buluşturmak için gece gündüz çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.