Kepez’den Kahraman Sağlıkçılara Mevlit

Gündem 06.11.2020 - 19:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2541+ kez okundu.
 

Kepez’den Kahraman Sağlıkçılara Mevlit

Kepez Belediyesi, Antalya’nın korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ile virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif okuttu.
Kepez Belediyesi, Antalya’nın  korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ile virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif okuttu. Kepez Belediyesi, pandemi ile kahramanca mücadele ederken, hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları için mevlit programı düzenledi. Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde, Cuma namazından önce sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen programda, yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. İl Sağlık Müdürlüğü,  İl Müftülüğü ve Sağlık-Sen işbirliğinde gerçekleştirilen programda, Antalya’nın  korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur da anıldı. Onur, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuarı'nda Biyokimya Uzmanı olarak görev yapıyordu. İlahilerin söylendiği ve duaların edildiği programın sonunda vatandaşlara, lokum ikram edildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Müftüsü Osman Artan, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Sağlık-Sen yöneticileri, sağlık çalışanları ile vatandaşlar katıldı. Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında düzenledikleri Mevlid-i Şerif programıyla pandemi ile kahramanca mücadele ederken yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarını rahmet, minnet ve şükranla yâd ettiklerini söyledi.  Tütüncü’den sağlık çalışanlarına teşekkür ve kural uyarısı Virüsle mücadelenin ön sırasında yer alan sağlık çalışanlarının özverisinin her türlü övgüyü hak ettiğini belirten Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Korona virüsle, canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, gayretlerinden ve özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ederim. Salgınla mücadele sırasında hayatını kaybeden sağlık görevlilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün de, Antalya’nın  korona virüsten yaşamını yitiren ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ve virüsle mücadele sırasında hayatını kaybeden sağlık görevlilerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle, dualarla hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızı minnet ve şükranla yâd ettik. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlık şehitlerimizin mücadelelerinin boşa gitmemesi, sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltmak ve sevdiklerimizi üzmemek için  vatandaşlarımızdan pandemiyle ilgili tedbirlere ve kurallara sıkı sıkıya uymalarını rica ediyorum.”
Kepez Belediyesi, Antalya’nın korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ile virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif okuttu.

Kepez Belediyesi, Antalya’nın  korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ile virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif okuttu.

Kepez Belediyesi, pandemi ile kahramanca mücadele ederken, hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları için mevlit programı düzenledi.

Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde, Cuma namazından önce sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen programda, yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

İl Sağlık Müdürlüğü,  İl Müftülüğü ve Sağlık-Sen işbirliğinde gerçekleştirilen programda, Antalya’nın  korona virüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur da anıldı. Onur, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuarı'nda Biyokimya Uzmanı olarak görev yapıyordu.

İlahilerin söylendiği ve duaların edildiği programın sonunda vatandaşlara, lokum ikram edildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Müftüsü Osman Artan, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Sağlık-Sen yöneticileri, sağlık çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında düzenledikleri Mevlid-i Şerif programıyla pandemi ile kahramanca mücadele ederken yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarını rahmet, minnet ve şükranla yâd ettiklerini söyledi.

 Tütüncü’den sağlık çalışanlarına teşekkür ve kural uyarısı

Virüsle mücadelenin ön sırasında yer alan sağlık çalışanlarının özverisinin her türlü övgüyü hak ettiğini belirten Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Korona virüsle, canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, gayretlerinden ve özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ederim. Salgınla mücadele sırasında hayatını kaybeden sağlık görevlilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün de, Antalya’nın  korona virüsten yaşamını yitiren ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ve virüsle mücadele sırasında hayatını kaybeden sağlık görevlilerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle, dualarla hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızı minnet ve şükranla yâd ettik. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlık şehitlerimizin mücadelelerinin boşa gitmemesi, sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltmak ve sevdiklerimizi üzmemek için  vatandaşlarımızdan pandemiyle ilgili tedbirlere ve kurallara sıkı sıkıya uymalarını rica ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.