Kepez’den LGS Online Deneme Sınavı

08.06.2020 - 21:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2712+ kez okundu.
 

Kepez’den LGS Online Deneme Sınavı

Kepez Belediyesi, 20 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler için online deneme sınavı düzenliyor.
Kepez Belediyesi, 20 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler için online deneme sınavı düzenliyor. Antalya’daki LGS’ye girecek  tüm adayların katılabileceği sınav, kepezbelediyesi.sinav.link adresi üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Eğitime önemli katkılarda bulunan Kepez Belediyesi, pandemi sürecinde de öğrencilere sınav desteği sağlıyor. Koronavirüs(Covid-19) nedeniyle kurs merkezlerindeki eğitimlerine ara vermek zorunda kalan ve eğitimlerini uzaktan sürdüren Kepez Belediyesi, online deneme sınavları ile de öğrencileri sınav tecrübesi ile buluşturuyor. Üniversite adayları için 15-16-17-18-19 Haziran tarihlerinde ücretsiz YKS online deneme sınavı düzenleyecek olan Kepez Belediyesi, aynı tarihlerde LGS sınavına hazırlanan öğrenciler içinde online deneme sınavı yapacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan online deneme sınavına, öğrenciler kepezbelediyesi.sinav.link adresi üzerinden ulaşabilecek. LGS adayları online deneme sınavı ile ilgili 325 60 60 numaralı telefon hattından her türlü bilgiye ulaşabilecekler.  LGS online deneme sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerin önce kepezbelediyesi.sinav.link adresi üzerinden sınav kaydı yaptırması gerekiyor.
Kepez Belediyesi, 20 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler için online deneme sınavı düzenliyor.

Kepez Belediyesi, 20 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrenciler için online deneme sınavı düzenliyor. Antalya’daki LGS’ye girecek  tüm adayların katılabileceği sınav, kepezbelediyesi.sinav.link adresi üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Eğitime önemli katkılarda bulunan Kepez Belediyesi, pandemi sürecinde de öğrencilere sınav desteği sağlıyor. Koronavirüs(Covid-19) nedeniyle kurs merkezlerindeki eğitimlerine ara vermek zorunda kalan ve eğitimlerini uzaktan sürdüren Kepez Belediyesi, online deneme sınavları ile de öğrencileri sınav tecrübesi ile buluşturuyor. Üniversite adayları için 15-16-17-18-19 Haziran tarihlerinde ücretsiz YKS online deneme sınavı düzenleyecek olan Kepez Belediyesi, aynı tarihlerde LGS sınavına hazırlanan öğrenciler içinde online deneme sınavı yapacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan online deneme sınavına, öğrenciler kepezbelediyesi.sinav.link adresi üzerinden ulaşabilecek. LGS adayları online deneme sınavı ile ilgili 325 60 60 numaralı telefon hattından her türlü bilgiye ulaşabilecekler.  LGS online deneme sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerin önce kepezbelediyesi.sinav.link adresi üzerinden sınav kaydı yaptırması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.